Tuintrend 2024: Organische vormen

Krachtig en robuust. Maar ook teder en zacht. De natuur kent veel facetten en weet ons keer op keer te verbazen. Ze inspireert ons door haar veelzijdigheid en energie.
Door haar materialen, patronen en lijnen. De natuur vindt altijd haar weg. Ook naar de nieuwe collectie van Exterioo. Uitgepuurd, verrassend, inspirerend.

Organische lijnen voor extra zachtheid

Laat je verleiden door het lijnenspel van de natuur. Afgeronde hoeken brengen een zachtheid naar je tuin die uitnodigt tot volledige ontspanning. Creëer een moderne mood met onze nieuwe lounges met organisch design, een tuintafel met speelser ontwerp of een tuinstoel die natuurlijk materiaal combineert met handgeweven wicker of textilene rope.

Ga voor zacht in je tuin

Voeg een organische toets toe aan je buitenbeleving onze nieuwe collectie. Zo steelt de Organo collectie ongetwijfeld de show in jouw buitenruimte, want ze combineert een uitgepuurd design met de mooiste materialen. Ook de populaire Donato collectie kreeg een organisch jasje aangemeten, en is nu ook verkrijgbaar in authentiek teak, naast stijlvol aluminium. Hou je het graag wat klassiek authentiek? Dan veroveren de Lugano en Gardo collecties misschien wel jouw hart én terras.  

Vlij je neer in alle comfort

Ook onze stoelencollectie werd verrijkt met speelse designs die de lijnen van de natuur volgen. Met een focus op kwaliteit en comfort, ontwierpen onze tuinmeubelontwerpers heel wat nieuwe tuinstoelen. Extra leuk in de nieuwe collectie: er zijn heel wat verschillende afwerkingen mogelijk met onderhoudsvriendelijke, weerbestendige rope of wicker in zacht beige of klassiek zwart. Wist je trouwens dat stoelen met wicker of rope handgeweven zijn? Echte ambacht!