QUINTA DO LAGO, PORTUGAL. Welkom in een wereld van lifestyle

In ruim 50 jaar heeft Quinta do Lago een onbetwiste reputatie opgebouwd als een van de aantrekkelijkste locaties voor een tweede verblijf in Zuid-Europa. Het befaamde luxeresort in de Algarve heeft vandaag de absolute top van lifestyle bereikt. Dit is het beste moment om te investeren in deze bestemming van wereldklasse.

Verblijven met topservice
Quinta do Lago Real Estate is fier om de nieuwste ontwikkeling in het resort te kunnen voorstellen, One Green Way, die architectuur en landschap naadloos samenbrengt. Het gevoel van rust is compleet in deze residentiële gemeenschap waar villa’s en appartementen op maat zijn ontworpen voor een ontspannen verblijf. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met state-of-the-art technologie, terwijl de buitenruimte er volledig op is gericht om te genieten van de omringende natuur met familie en vrienden. Geen zorgen dankzij een volledige service binnen handbereik.

Een wereld van luxe
Te midden van het natuurreservaat van Ria Formosa met adembenemende zandstranden biedt Quinta do Lago u een luxueuze levensstijl die u een onbeschrijflijk gevoel van weldaad bezorgt. Hier treft u dan ook drie magnifieke golfbanen, waaronder de South Course die recent een aanzienlijke upgrade kreeg, het perfect uitgeruste sportcentrum The Campus en maar liefst 14 restaurants die borg staan voor sublieme gastronomische ervaringen.

Investeren voor het leven
Al meer dan 50 jaar stellen het masterplan en weloverwogen investeringen de toekomst veilig voor de komende generaties. Quinta do Lago Real Estate biedt een uniek gamma eigendommen te koop aan, van volledig afgewerkte appartementen in volgroeide domeinen tot klassieke of ultramoderne luxevilla’s, als nieuwbouw of herverkoop, of bouwpercelen op de meest fantastische locaties in Quinta do Lago. Het felbegeerde aanbod is beschikbaar voor de veeleisende koper die bewust op zoek is naar een investering voor het leven op een ongelooflijke bestemming. Dit is wonen op z’n best.

Meer informatie via Quinta do Lago Real Estate
www.quintadolago.com
realestate@quintadolago.com
+351 289 392 754