OFYR serveert gezelligheid en gebruiksgemak met een designsausje

Heb je de zomer in je bol? Als liefhebber van het buitenkokerellen haalde je je barbecueschort en geliefde grillspatel wellicht al van onder het stof, en ben je helemaal klaar voor het aanstormende buitenseizoen. OFYR, het gerenommeerde Nederlands buitenkookmerk, biedt ook voor de beginneling en stadsmens een geslaagde grill-ervaring met het gloednieuwe OFYR 75 Corten-model: een compact en stijlvol ontworpen toestel waarmee je gemakkelijk op je dakterras of in je stadstuin heerlijke gerechten klaarmaakt. Kom gezellig samen rond het vuur van de ‘OFYR 75 Corten’ – en geniet van een heerlijke outdoorervaring

Groepskoken

Het OFYR 75 Corten-buitenkooktoestel is zo veel meer dan een barbecue. Het is een ware beleving en een unieke manier om tijd met vrienden en familie te spenderen. Dankzij het compacte ontwerp past het apparaat perfect bij iedere tuin of patio, terwijl het strakke design en de cortenstalen afwerking moderniteit belichamen. Het 360°-kookoppervlak – met een diameter van 74 centimeter – biedt daarnaast ruimte voor tot wel zes personen; geniet dus met volle teugen van de knusse warmte, experimenteer samen met nieuwe, wereldse smaken en geuren, en laat je meevoeren door de sfeer en gezelligheid.

Innovatie, innovatie, innovatie

De OFYR 75 Corten-planchakooktoestel is niet alleen in uiterlijk een innovatie; ook in technologie blinkt het uit. Het vernieuwende Airflow Plate-luchtstroomsysteem is een knap staaltje vernuft dat de verbranding van het hout optimaliseert en rookvorming beperkt. Hierdoor heeft de zwartstalen plancha minder hout én tijd nodig om de gewenste temperatuur te bereiken – kortom, meer efficiëntie en minder verbruik. De cortenstalen kegel van het OFYR 75 Corten-kooktoestel heeft bovendien een brandtijd van ongeveer drie uur alvorens de as verwijderd dient te worden: aan dat gezellige dakterrasfeest hoeft dus niet snel een einde te komen!

Praktisch makes perfect

OFYR kent en begrijpt het belang van een goede indeling van kleine buitenruimtes. Gebruikscomfort is key en daarom bestaat de sokkel van het OFYR 75 Corten-toestel uit vijf aparte onderdelen die moeiteloos ge(de)monteerd kunnen worden. Kook je daarnaast graag op het ritme van de zon? Dankzij het lichte gewicht van het materiaal verplaats je het apparaat gemakkelijk naar daar waar de zonnestralen het warmst zijn. OFYR maakt van het buitenkokerellen een buitengewone ervaring, met gemak voorop, waardoor jij tijd kan maken voor de belangrijke zaken.