Nieuwe 007 missie voor Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover heeft een nieuwe James Bond missie – een partnership van 3 jaar op het vlak van de ultramoderne interactieve ervaring, 007 ELEMENTS in Sölden, Oostenrijk.

Jaguar Land Rover, wiens auto’s al sinds 1983 in Bond-films voorkomen, is nu officieel partner van 007 ELEMENTS, gelegen op de top van de Gaislachkogl-piek op 3.050 meter hoogte.

007 ELEMENTS biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in de wereld van de iconische geheimagent op een nieuwe berglocatie naast het restaurant Ice Q, dat wordt gebruikt als de Hoffler Klinik in Spectre. Interactieve displays met de Land Rover Defender en Range Rover Sport SVR die werden gebruikt voor het filmen van Spectre zullen deel uitmaken van de ervaring.

Bezoekers zullen ook de nieuwste Jaguar Land Rover-technologie zien, met de kunstmatige intelligentiesystemen en 90kWh lithium-ionbatterij van een elektrische Jaguar I-PACE SUV, met een spectaculaire achtervolging door Rome in Spectre.

De Jaguar Land Rover-voertuigen zijn verschenen in maar liefst negen Bond-films sinds Octopussy in 1983, toen Roger Moore een dramatische ontsnapping maakte in een Range Rover Classic, bestuurd door Bianca (Tina Hudson).

Mark Cameron, Jaguar Land Rover Experiential Marketing Director, zei daarover: “Van het ene Britse icoon naar het andere. Jaguar Land Rover is er trots op onderdeel te zijn van 007 ELEMENTS, de nieuwe James Bond-ervaring. We hebben samengewerkt met EON Productions en Cable Car Companies Sölden om onze Bond-voertuigen en de nieuwste technologieën voor te stellen in deze unieke setting met uitzicht op de Ötztaler Alpen.”