Nana Princess pakt uit met nieuwe villa’s en gastronomische avonden in 2024

Reeds drie jaar op een rij werd Nana Princess bekroond tot het beste hotel van Kreta en het luxe resort streeft ernaar om ook voor de zomer van 2024 de beste keuze te zijn voor de ultieme droomvakantie. Gasten worden ondergedompeld in een nieuwe wereld van exclusiviteit en luxe op het hoogste niveau met vijf nieuw villa’s. Bij vijfsterrenluxe hoort ook een exquise gastronomie en dat heeft Nana Princess bijzonder goed begrepen, met de lancering van het nieuwe gastronomische concept ‘Nights of Gastronomy’, in samenwerking met verschillende gerenommeerde sterrenchefs. Naast culinaire verwennerij blijft het vijfsterrenresort ook synoniem voor ultraluxueus relaxen dankzij het 1600 m2 grote wellnessparadijs, de Royal Wellness Club. 

Royale villa’s

Hoewel alle suites van Nana Princess al state-of-the-art zijn, voorziet het vijfsterrenresort ook verschillende exclusieve villatypes. In 2024 worden vijf riante villa’s met een prachtig uitzicht op zee aan het aanbod toegevoegd. Twee van meest weelderige villa’s worden ook samengevoegd tot 1 unieke en buitengewone villa: de Nana Imperial Villa, goed voor meer dan 630 m² aan binnenruimte. Verfijning en uitzonderlijk comfort komen er samen voor een onvergetelijke ervaring. Verdeeld over drie verdiepingen, zijn er zes slaapkamers, twee verwarmde privézwembaden, twee goed uitgeruste fitnessruimtes, een eigen spa en een ruime ontspanningsruimte. Van regendouches met zeezicht, tot de sauna en het stoombad van het bekroonde StarPool, elk detail is doordacht ontworpen. Alle villagasten genieten ook steeds toegang tot een eigen cabana op het strand aan de rand van de waterlijn, inclusief een hoogstpersoonlijke VIP service.

Nights of Gastronomy

Nana Princess verwent haar gasten met exquise gastronomische creaties. Op het sfeervolle overdekte terras van het meermaals bekroonde Eternal Blue worden overheerlijke zeevruchten geserveerd te midden van een idyllische setting. Bij Meat-In Point, dat stijlvol vernieuwd is voor de aankomende opening, worden de meest malse kwaliteitsvleesgerechten en verrukkelijke pasta’s bereid.

In 2024 lanceert het eersteklas resort een nieuw gastronomisch concept: ‘Nights of Gastronomy’. Tijdens deze bijzondere avonden worden gasten meegenomen op een onvergetelijke culinaire reis. Samen met het getalenteerde team van Nana Princess werkt een sterrenchef een succulent menu uit met innovatieve en exclusieve gerechten. Op het bord worden echte meesterwerken getoverd op basis van de beste en meest verse producten uit de streek. Bijpassende wijnen en een verfijnde ambiance maken de unieke smaakervaring compleet.

​De gastronomie van wereldklasse is niet onopgemerkt gebleven. Nana Princess prijkt in de nieuwste hotelselectie van de Michelin Hotel Gids, die de beste en meest aanbevolen hotels om te bezoeken oplijst. 

Relaxen met een grote R

Met de 1600 m2 grote Royal Wellness Club, staat Nana Princess ook in 2024 opnieuw voor relaxen met een grote R. Het innovatieve wellnesscentrum is een oase van rust en sereniteit, uitgerust met de allernieuwste faciliteiten. In de spa suites Anax en Anassa zorgen geuren en kleuren, warme baden en een zachte muziek voor het gevoel een echte royal te zijn. Een ervaren team van therapeuten zorgt voor een ultieme ontspanning met tal van arrangementen, verjongende massages en therapeutische schoonheidsbehandelingen met de signatuur van Germaine de Capuccini. In samenwerking met een team van wellness artsen werden ook vier verschillende routes uitgewerkt in het wellness centrum voor een programma op maat. Van het verlichten van stress tot revitaliseren, het herstellen van evenwicht of het vernieuwen van de vitaliteit, er is steeds een passend traject voor gasten. Daarnaast biedt de Royal Fitness Club de nieuwste fitnessapparatuur en staan deskundige trainers klaar om sportievelingen verder te begeleiden. 


Reserveren?

​Nana Princess is opgenomen in het aanbod van de volgende touroperators:

  • ​Pegase, Exclusive Destinations, Silverjet, Yello Sun, Sunweb en The Little Guest Collection (België)
  • Silverjet en Sunweb (Nederland)

www.nanaprincess.gr