Modern interieur, Sofacompany

Voor SOFACOMPANY is de bank het hart van elk huis: “Wij houden van design en hebben één missie: het uitdagen van de ouderwetse meubelindustrie waarin producten van lage kwaliteit tegen hoge prijzen de standaard lijken te zijn. Daarom maken wij Deens design van hoge kwaliteit toegankelijk voor iedereen.”

DAPHNE EN LEONORA
SOFACOMPANY kwam onlangs met 2 nieuwe banken. De modulaire bank Daphne is een luxe, diepe en architectonische bank met een super zitcomfort. Je kunt er heerlijk op wegzweven! De nieuwe modulaire bank Daphne is er in twee varianten: een bouclé stof met een zachte structuur in een lichtbeige tint gemaakt van 70% gerecycled polyester en een zacht bouclé geweven van 50% gerecycled polyester in een melange van aardse en roestige tinten. De nieuwe Leonora bank is een lage, diepe bank met een ultra zacht comfort. Hierdoor is het de perfecte loungebank om op weg te dromen. Leonora is er ook in twee uitvoeringen. Daarnaast is de bank mooi in combinatie met de fauteuil Alma. Een unieke fauteuil met een zeer harmonieuze uitstraling, geïnspireerd door hoe strandstenen zichzelf stapelen in natuurlijke, imperfecte lagen. Dit zie je vooral terug in de asymmetrische rugleuning, die de stoel een artistiek karakter geeft. Staat comfort hoog in het vaandel? Dan zit je goed met dit model, want de fauteuil biedt een heerlijk zitcomfort. Alma is verkrijgbaar in twee verschillende stoffen, Now Stone and Moss Grass Green.

ERNEST EN IVY
Ernest is een diepe loungebank met een eenvoudige en architecturale look. Het contrast tussen de zachte kussens en de gebogen chromen poten maken het ontwerp erg karakteristiek. Daarnaast heeft de bank verwisselbare hoezen. Dit geeft je de mogelijkheid om de hoes te verwijderen om deze te laten reinigen bij de stomerij óf te vervangen voor een andere kleur voor een compleet nieuwe look. Ivy is een daybed met een minimalistische en industriële uitstraling, waarbij functionaliteit centraal staat. De combinatie van het zachte textiel, eikenhouten frame en de gebogen chromen poten zorgt voor een mooi contrast. Daarnaast maakt de verplaatsbare rugleuning Ivy enorm multifunctioneel. Hier is Ivy bekleed met een geweven polyester stof in een klassiek zand
grijze tint.

ROSE DANNY CREAM
Rose heeft een sculpturaal en organisch design waardoor de 2,5-zitsbank niet alleen esthetisch oogt maar ook erg comfortabel zit. De asymmetrische shape geeft de bank een bijna zwevende look. Rose is hier bekleed met een zachte chenille stof in een beige tint.

www.sofacompany.com