Huur een Defender met daktent

AVONTUUR, OP HOGER NIVEAU
Verover alles wat mogelijk is met de Defender. Robuust, legendarisch en krachtig, deze erg aantrekkelijke SUV heeft uitzonderlijke capaciteiten. Luxueus en comfortabel, elk detail is doelbewust ontworpen en staat voor perfectie. De Defender is nu te huur bij alle deelnemende concessiehouders, met of zonder daktent die in slechts enkele minuten openklapt en een ongeëvenaard comfort biedt.

OP HET DAK VAN DE WERELD, OP HET DAK VAN UW WAGEN
De panoramische ramen en dakopeningen van de daktent brengen u dichter bij de natuur dan ooit. Uitvoerig getest op duurzaamheid en levensduur, het volgende avontuur wacht op u. Ruim genoeg om comfortabel te slapen met 2 volwassenen en 2 kinderen, of met 3 volwassenen. De minimale huurperiode voor een daktent is 3 dagen, met een kostprijs vanaf €175 per dag.

EXCELLENTIE OP Z’N BEST
Met zijn assertieve silhouet en bewezen mogelijkheden is een Defender de meest robuuste SUV van zijn generatie. Hij is innovatief van aard en uitgerust met intuïtieve en reactieve technologieën om u op al uw avonturen te begeleiden. Defender, nu te huur bij uw concessiehouder, is een meesterlijk voorbeeld van kracht en functionaliteit, tot het uiterste getest.

DEFENDER: VERHUUR NAAR EEN HOGER NIVEAU GETILD
Waar je ook gaat of hoe lang je ook huurt, met een Defender rijden is steeds een unieke ervaring. Contacteer een concessiehouder en huur nu jouw Defender.

Voor meer informatie, contacteer een concessiehouder.