Gommaire: Belgisch meubeldesign gedreven door de natuur

Gommaire – Organic Living is een Belgisch meubelmerk met wereldwijd succes, gericht op uniek, tijdloos genieten en geïnspireerd door de natuur. De collecties bestaan uit sterke individuele stukken die samen een organisch totaalconcept vormen.

Net als hun voorgangers weerspiegelen de meest recente toevoegingen aan de indoor, outdoor en decoration collecties, zoals Club Jules with Swivel of de verschillende items uit de Mieke-collectie, het mooiste wat de natuur te bieden heeft. In de catalogussen op www.gommaire.com vind je inspiratie in hun organische vormen, materialen en texturen, die meesterlijk samensmelten met innovatief design en traditioneel vakmanschap.

Het merk is ook aanwezig op verschillende relevante beurzen in Europa. Zo stonden ze eind januari op de befaamde designbeurs Maison & Objet in Parijs met een uitgebreide stand. Verder vind je ze als handelsprofessional dit jaar nog terug op de Salone Del Mobile in Milaan, EquipHotel in Parijs en de Antwerp Design Week. Particulier? Dan kan je terecht bij één van de vele verdelers. Vind de dichtstbijzijnde via de store locator op de website.