DONKER, DYNAMISCH EN NOG STIJLVOLLER. MAAK KENNIS MET… HET RANGE ROVER SPORT STEALTH PACK

  • Range Rover Sport nu beschikbaar met nieuw Stealth Pack. Dit benadrukt zijn dynamische karakter en is bedoeld als discrete kijk op verfijnde en luxueuze esthetiek.
  • Het Range Rover Sport Stealth Pack biedt een zorgvuldig samengestelde combinatie van donkere en dynamische elementen, waaronder een exterieur in Carpathian Grey Satin met contrasterende accenten in Gloss Black, gecombineerd met zetels in geperforeerd Windsor-leder in Ebony of Light Cloud.
  • Het eerste Range Rover Sport optiepack met een satin beschermfolie – een af fabriek gemonteerde, oplosmiddelvrije optie die een rijke en eigentijdse satin afwerking biedt en tevens beschermt tegen krassen.
  • De Range Rover Sport heeft een minimalistisch consoleontwerp met het nieuwste 11,4-inch InControl-aanraakscherm en digitale technologieën die over the air worden geüpdatet1, naast verbeterde veiligheidsfuncties zoals walkaway-vergrendeling/ontgrendeling bij nadering.
  • Nu leverbaar, exclusief voor de Range Rover Sport Dynamic SE, met mild-hybride zescilinder dieselmotor. Met electric hybrid-motor later in 2024.

De intense, sportieve prestaties van de Range Rover Sport zijn onmiskenbaar. Voor het modeljaar 2025 kunnen deze nu als optie extra worden versterkt met het Stealth Pack – een donker en uiterst dynamisch thema.

De hoogwaardige metaalkleur in donkergrijs, verfijnd Carpathian Grey met een satin beschermfolie, zorgvuldig ontworpen om de buitenkant nog discreter te maken, contrasteert met een uitgebreid Black Pack, dat o.a. motorkaplouvres, belettering, onderbumpers voor/achter en dorpels in Narvik Black Gloss omvat.

Zijn sportieve, krachtige postuur wordt verder versterkt door 23-inch lichtmetalen velgen in Gloss Black2, zwarte remklauwen, privacy glas en een dak in contrastkleur Narvik Black Gloss.

Het exterieur is voor het eerst voorzien van een satin beschermfolie als onderdeel van een optiepack voor de Range Rover Sport. De folie, die tijdens het productieproces wordt aangebracht, zorgt niet alleen voor een rijke en eigentijdse matte afwerking, maar biedt ook beschermende voordelen. Het materiaal is krasbestendig, oplosmiddelvrij en bij eventuele beschadigingen kan de folie eenvoudig worden verwijderd en vervangen3.

In het interieur, dat is voorzien van fraai gevormde zetels, een minimalistische middenconsole met 11,4-inch aanraakscherm, een Interactive Driver Display en Meridian Surround Sound System™, kunnen klanten het donkere en stemmige thema voortzetten met zetels in geperforeerd Windsor-leder in Ebony of als alternatief kiezen voor Light Cloud. Beide kleuren worden gecombineerd met interieurafwerking in Natural Black houtfineer.

Hannah Custance, Materiality Design Manager bij Range Rover, zei: “De nieuwe Stealth Pack-optie voor de Range Rover Sport is geïnspireerd op een verfijnde en eigentijdse sportieve esthetiek. Het is gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar een specificatie die kracht en zelfstandigheid uitstraalt. De introductie van het Range Rover Sport Stealth Pack, met een satin beschermfolie voor het exterieur en een uitgebreid gebruik van Narvik Black Gloss, zorgt voor nog meer karakteristieke luxe.”

Zijn sportieve luxe is intens. Het onderscheidende karakter en de dynamische capaciteiten van de Range Rover Sport Dynamic SE met Stealth Pack zijn te danken aan een D300 48V mild-hybrid Ingenium dieselmotor met zes cilinders. Voor de  P460e electric hybrid wordt het Stealth Pack later in 2024 geïntroduceerd.

De Range Rover Sport met Stealth Pack biedt nog meer moderne, sportieve luxe en is bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën en innovaties, zoals zuivering van de interieurlucht en standaard veiligheidsfuncties waaronder vergrendeling bij het wegwandelen/ontgrendeling bij het naderen, met software-over-the-air1 updates.

Het Stealth Pack voor de Range Rover Sport heeft een adviesprijs van € 11.744 (incl. BTW) en is per direct te bestellen.


1 Voor SOTA-updates is een actieve InControl-account en een goed signaal nodig. De update is afhankelijk van de toestemming van de eigenaar/bestuurder. Netwerkverbinding vereist.
2 ‘Style 5135’
3 Verwijdering en vervanging van folie niet inbegrepen in de optieprijs.