5X waarom werken met Deltapools&Ponds uw bedrijf doet groeien 

Als tuinaanlegger, tuinarchitect en architect maak je de mooiste tuinen. Aan kennis en kunde over aanleggen en beplanting geen gebrek, maar zwembaden of zwemvijvers…dat is toch wel een vak apart. Daarom doen wij je een voorstel: sluit je aan bij ons netwerk van verdelers!

Onze verdelers zijn tuinaanleggers en hoveniers die nog geen zwembaden aanbieden, maar dit wel willen. Als exclusief distributeur bij Delta Pools & Ponds helpen

we je met het aanbieden van hoogwaardige kwaliteit zwembaden en zwemvijvers.

Ons partnership kent alleen win-win. Waarom? Dat vertellen we je graag!

VOORDEEL 1 MEER TEVREDEN KLANTEN

Je hebt niet de tijd of het personeel om alle technische kennis over zwembaden en de bouw ervan op te doen, laat staan om zwembaden te bouwen. Hoe zorg je dat je klanten die graag een zwembad willen niet verliest? Word verdeler bij Delta Pools!

Zo kun je gemakkelijk zwembaden full-service aanbieden en staan voor je werk. Bovendien ontvangt de verdeler interessante marges op aankopen (plaatsingen)

van zwembaden/ zwemvijvers bij Delta Pools & Ponds.

VOORDEEL 2 EXCLUSIVITEIT

De verdeler verkrijgt de exclusiviteit voor de verkoop van Delta Pools & Ponds in een bepaalde regio. Dit betekent dat de verdeler de enige is die Delta Pools mag verkopen in die regio. Dit geeft de verdeler een onderscheidend voordeel ten opzichte van andere hoveniers en tuinaannemers in de markt. Dankzij deze samenwerking kan de verdeler (verder) groeien en floreren, terwijl Delta Pools & Ponds zich kan blijven concentreren op het leveren van hoogwaardige producten en diensten.

VOORDEEL 3 TECHNISCHE KENNIS

Delta Pools & Ponds biedt hoogwaardige kwaliteit zwembaden & zwemvijvers, maar heeft nog een breder gamma. Wij ondersteunen met technische kennis en kundige vaklui, zodat onze verdelers én de eindklant volledig ontzorgd worden. In één week tijd kunnen wij een functioneel zwembad plaatsen!

We zijn dus niet alleen leverancier- in dit partnership is ruimte om projecten samen aan te pakken. Wij bieden een A-tot-Z-oplossing: van bestelling tot plaatsing van onze zwembaden, maar als zusterbedrijf van Jomarco en The Pool Boy kunnen wij deze diensten voordelig aanbieden. Zo nemen wij met Jomarco de technische plaatsing met alle bijhorende technieken en afwerking uit handen. Service en cleaning zijn via ons bij The pool Boy ook flexibel af te nemen. Hierdoor kan iedere tuinaanlegger met een gerust hart zijn klanten laten genieten van hun nieuwe Delta Pool of Pond. Klanten staan dus ook langer stil bij de uitstekende service van “hun” groenprofessional.

VOORDEEL 4 KWALITEIT GEGARANDEERD

Onze monoblok zwembaden zijn gemaakt van kwalitatief polypropyleen plaatmateriaal. Zo hebben ze een hoogwaardige HDPP structuur en voldoen ze aan alle specifieke eisen van de zwembadbouw. Ze zijn geïsoleerd, UV-bestendig, antibacterieel en chemisch bestand. Osmose treedt in dit type zwembaden niet op, en ze hebben ook nog eens een hedendaags onderhoudsvriendelijk design, zonder plooien of naden. Vorm en afmeting zijn vrij te kiezen – zo zijn ze geschikt voor elke tuin. Wij geven 20 tot 30 jaar garantie op de zwembaden & zwemvijvers. De eindklant is dus verzekerd van een topproduct!

VOORDEEL 5 EEN STERK MERK EN EEN STERK NETWERK

Het partnership ontstaat vanuit de gedeelde passie voor ons vak en de ambitie om te bouwen. Bouwen aan een langdurige relatie met elkaar en met onze klanten. Delta Pools & Ponds is een toonaangevend merk in de zwembadbranche en staat bekend om haar innovatieve oplossingen. Als verdeler van onze producten weet je zeker dat je kwalitatief hoogwaardige producten aanbiedt.

Dankzij deze partnership word je gezien als de expert op het gebied van zwembaden en kan je al je eindklanten helpen met advies over welk type zwembad het beste bij ze past. Jouw toegang tot onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van tuinaanleg en zwembadonderhoud maakt het mogelijk om klanten nog beter van dienst te zijn en hen te voorzien van de beste producten en service…

OVER DELTA POOLS

Delta Pools bouwt al 6 jaar zwembaden en staat voor flexibiliteit, maatwerk en innovatie. Hoe je tuinproject er ook uitziet – een Delta Pool zwembad past erin, omdat er geen enkele beperking op vorm en afmeting zit. Door productielijnen te optimaliseren, kunnen wij hoogwaardige zwembaden aan gunstige prijzen bieden.

Zelfs wanneer deze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en innovaties!

www.deltapools.be/verdelers