Op zoek naar een uniek droomappartement aan de kust?

Op zoek naar een uniek droomappartement aan de kust?

De voorverkoop van Hoost in Knokke-Heist is officieel gestart op 5 juli 2021 en loopt als een trein. Reeds 40% van het project is verkocht.

Dit project is ongezien voor België en speelt zonder twijfel in de ‘Champions League’ van vastgoedprojecten. De spektakelarchitectuur van Jakob + MacFarlane vormt een nieuwe 'landmark’ op 300 meter van de zee en het station, in het hart van Heist. Met zijn dertien verdiepingen en felgekleurde gevel wordt Hoost een echte eyecather in een bruisende buurt te Knokke-Heist.

Hoost wordt gebouwd op het Maes en Boerenboomplein in het hartje van Heist, op enkele meters van zee en station. Dit plein wordt volledig heraangelegd en de parkeerplaatsen maken er plaats voor deze kleurrijke toren. Het Community House met onder andere de bibliotheek, gemeenteraadzaal, trouwzaal, spelotheek De Wip en een dubbelhoge multifunctionele hal blaast dit plein nieuw leven in. Ook de dinsdagmarkt en het jaarlijkse carnaval vinden hier hun thuis.

Met een 90-tal unieke appartementen en heel wat ruimte voor detailhandel en horeca in de buurt zorgt Hoost voor een opwaardering van het plein. Duurzaamheid, architectuur en beleving staan hier centraal.

Ben je dus op zoek naar een woning, commerciële ruimte of een nieuwe investering in Knokke-Heist? Aarzel niet en neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 09 242 90 30. Volg ons via www.hoostknokkeheist.be, Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen omtrent dit project.

Hoost is een woonproject van projectontwikkelaar CAAAP, dochter van de Artes Group. De projectontwikkelaar van Triple-A places wil meebouwen aan de stad van de toekomst en de connectie tussen gebouwen, mensen en omgeving versterken. Dit doen ze door een stevige portie ambitie in combinatie met sterke architectuur en een gepassioneerd A-team van mensen die plaatsen een ziel willen geven.

www.caaap.be