Agence du Coq, jouw vastgoed makelaar in De Haan

Agence du Coq, jouw vastgoed makelaar in De Haan

De Haan binnenrijden voelt als thuiskomen. Zovele generaties vertoefden hier in deze gemeente. Het is herinneringen ophalen aan “die ene romantische villa” dichtbij zee of op kamp in een van de vele vakantiekolonies destijds.

Vandaag biedt De Haan nog steeds “nostalgie”  dichtbij zee maar ook hedendaags comfort en een gezellig residentieel centrum met aantrekkelijke recente residenties in dezelfde stijl.  

Met Agence du Coq bent u bij de juiste makelaar, die jou laat thuis voelen aan zee en het best geschikte vastgoed voor jou uitkiest.

De ultieme hide-away: genieten nabij het centrum, in een luxueus penthouse met uiterst private zonneterras/dakterras van 75m². De groene square verleent toegang aan de statige residentie “Le Touquet” in Normandische stijl. Daar komt u tot rust in het ruime appartement van 185 m².  Op wandelafstand van het duinenbos en de Zeedijk - De Haan en vlakbij het centrum is dit een perfecte plaats om te genieten van uw vakantie.  Het appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een hyper moderne uitgeruste keuken, het prachtige terras en bureauruimte, zijn zeker zo ook geschikt om er te resideren. Dit prachtig pand is een bezoek waard.

Agence Du Coq
Koninklijke Baan 32
8420 De Haan
059/25 52 00
www.ducoq.be