Villa op maat in Pinoso voor € 229.000

Villa op maat in Pinoso voor € 229.000

Nieuwbouwwoningen met een ongewoon ontwerp en uitstekende kwaliteit worden gebouwd in een oase van rust met een fantastisch geweldig uitzicht op de bergen en amandelboomgaarden, maar binnen loopafstand van het lokale gehucht en op slechts 6 minuten rijden van Pinoso, dicht bij het dorp Ubeda, gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca.

Hier kan u met vrijheid leven en heeft u de hele dag voorzieningen op slechts 10 minuten rijden, ruikt u de geur van de wilde kruiden en ontspant u in uw eigen oase van een Mediterrane tuin.

U heeft de keuze uit verschillende bestaande modellen of u kan zelf een ontwerp maken met de architect. De prijs van € 229.000 is inclusief perceel (10.000m²), elektriciteit en water reeds aangesloten.

De villa's worden opgeleverd met 100% wettelijke garanties, architectenproject, licenties, Cedula de Habitation Certificate en een 10-jarige bouwgarantie afgegeven door de architect.

Het bouwbedrijf heeft de afgelopen 15 jaar veel villa's in het gebied gebouwd en zij kunnen u voorstellen aan vele voormalige klanten en de villa's bekijken die zijn voltooid.

Maak een afspraak met ons om de kijkwoning te bezichtigen en de omgeving te voelen. We nemen je mee om te lunchen in Pinoso om de lokale gerechten en de beroemde wijn uit de omgeving te proeven en de lokale sfeer op te snuiven.

www.sire-spain.com/villa-in-pinos-elpinoso-zwembad-nl689640.html