Zomerse avonturen op een elektrische scooter

Zomerse avonturen op een elektrische scooter

Wat is er leuker dan op een mooie zomerdag/-avond de wind door je haren te voelen en op een relaxte manier de omgeving te verkennen op een elektrische scooter. Er zijn intussen verschillende bedrijven in België die de mogelijkheid bieden om een dag of halve dag een emco elektrische scooter te huren.

Plezant Hageland is één van de verhuurbedrijven die de gemakkelijk hanteerbare emco elektrische scooters en fietsen verhuurt. Op de emco e-scooter geniet je voluit van de prachtige trips door het unieke heuvelland. Er staan verschillende mooie routes op de website. Uiteraard is het ook mogelijk je eigen plan te trekken. Rustig en veilig (tegen maximum 25km/u), vogelvrij, weg van alle drukte, zonder lawaai of uitstoot. Neem je graag wat lekkers mee voor onderweg? Een extra jasje? Of boekte je een overnachting in een van de B&B’s langs het parcours? Geen probleem, al je spullen passen perfect in de ruime scooterkoffer. En natuurlijk zorgt Plezant Hageland ook voor een passende helm.

Vanaf 1 juli 2021 gaat ook e-scooterbedrijf ’t Meyken in Dentergem van start. Aan de rand van de prachtige Meikensbossen staan ze uitnodigend op jou te wachten: de emco elektrische retro scooters. Klaar om jou stil en zonder uitstoot te laten genieten van deze mooie streek! Met één beweging van je rechterhand zet je de e-scooter in beweging. De geruisloze beleving kan beginnen. Zweef muisstil over het asfalt, voel de wind door je haren en ontdek de pure natuur.

Als je aan komt rijden met de e-scooter ben je zo stil dat konijnen, vogels en fazanten gewoon blijven zitten. Ga op avontuur langs de paden van de Mandelvallei en ontdek plekken waar je met de auto echt niet had kunnen komen.

Wil je zelf 24/7 een e-scooter tot je beschikking hebben? Kijk dan eens op onze website: www.emco-e-scooter.com/nl/ of zoek een dealer op: www.emco-e-scooter.com/nl/dealer-zoeken/ voor een gratis proefrit. Zij kunnen je zeker en vast alle ins en outs van onze fluisterstille e-scooters vertellen.