Villa in Avileses, Costa Cálida, Spanje

Villa in Avileses, Costa Cálida, Spanje

Vrijstaande bungalow voor een hele scherpe prijs in het dorpje Avileses dicht bij de Mar Menor. Woon hier in alle rust op een kwartiertje rijden van het strand. Dit een buitenkansje!

Residentie met slechts zes villa’s. Uw villa beschikt over drie slaapkamers met twee complete badkamers en zelfs over een privé zwembad en riant solarium met panoramisch uitzicht. De villa heeft een moderne en natuurlijke uitstraling door de combinatie van houten gevelbekleding en wit stucwerk.

Uw woonkamer grenst aan de open keuken met spoeleiland, welke ook als eetbar te gebruiken is. De keuken is compleet met witgoed. De beide badkamers zijn luxe uitgevoerd met inloopdouche, badmeubel en een uniek dakvenster voor daglicht. Uw hoofdslaapkamer kijkt uit over het zwembad en is voorzien van een luxe badkamer en-suite. Geniet van de Spaanse zon op uw terras bij het zwembad of op uw solarium, wat een luxe. Uw villa is verder voorzien van een stenen vloer in de vorm van houten planken en LED-verlichting zowel binnen als buiten. Op uw perceel kunt u uw auto parkeren.

www.puurspanje.nl/woning-spanje/villa-in-avileses-costa-calida-spanje/

€159.000