Op zoek naar een uniek droomappartement aan de kust?

Op zoek naar een uniek droomappartement aan de kust?

In juni 2021 start de verkoop van Hoost: een bijzonder, uniek en kleurrijk woonproject in Knokke-Heist.

Een project dat ongezien is voor België en zonder twijfel speelt in de ‘Champions League’ van vastgoedprojecten. De spektakelarchitectuur van Jakob + MacFarlane vormt een nieuwe 'landmark’ op 300 meter van de zee en het station, in het hart van Heist. Met zijn dertien verdiepingen en felgekleurde gevel wordt Hoost een echte eyecather in een bruisende buurt te Knokke-Heist.

Hoost wordt gebouwd op het Maes en Boerenboomplein in het hartje van Heist, op enkele meters van zee en station. Dit plein wordt volledig heraangelegd en de parkeerplaatsen maken er plaats voor deze kleurrijke toren. Het Community House met onder andere de bibliotheek, gemeenteraadzaal, trouwzaal, spelotheek De Wip en een dubbelhoge multifunctionele hal blaast dit plein nieuw leven in. Ook de dinsdagmarkt en het jaarlijkse carnaval vinden hier hun thuis.

Met een 90-tal unieke appartementen en heel wat ruimte voor detailhandel en horeca in de buurt zorgt Hoost voor een opwaardering van het plein. Duurzaamheid, architectuur en beleving staan hier centraal.

Ben je benieuwd naar meer en wil je op de hoogte blijven van de volgende stappen? Laat dan je gegevens achter op de website van Hoost: www.hoostknokkeheist.be. Volg ons ook zeker op Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen omtrent dit project.

Hoost is een woonproject van projectontwikkelaar CAAAP, dochter van de Artes Group. De projectontwikkelaar van Triple-A places wil meebouwen aan de stad van de toekomst en de connectie tussen gebouwen, mensen en omgeving versterken. Dit doen ze door een stevige portie ambitie in combinatie met sterke architectuur en een gepassioneerd A-team van mensen die plaatsen een ziel willen geven.

www.caaap.be