Ontdek deze knappe villawoning in groene omgeving te Anzegem (Tiegem)

Ontdek deze knappe villawoning in groene omgeving te Anzegem (Tiegem)

Ruim wonen in een interieur met duurzame materialen en dit op een unieke ligging te Anzegem, het kan hier!

Deze uitmuntende villawoning met zicht op groen vinden we terug in een rustige straat te Tiegem. Ze werd gebouwd met aandacht voor een ultiem gebruiksgenot, duurzame materialen en uiterst veel lichtinval. De overvloed aan ruimte wordt bevestigd door de totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 397m² wat ervoor zorgt dat u hier ultiem kan genieten met uw volledige gezin. Niet enkel binnenshuis ervaart u een weelderig gevoel, ook het exterieur is imposant en beschikt over een prachtig aangelegde tuin die daarenboven zuidwest georiënteerd is!

De indeling gaat als volgt: we betreden het perceel via de prachtige toegangspoort waar de oprit ons verder leidt naar de voordeur van de villa. De imposante inkomhal brengt ons verder naar de bureau, de ruime en lichtrijke leefruimte of de volledig ingerichte keuken. Van daaruit krijgen we via de hall toegang tot de badkamer, de eerste slaapkamer, een gastentoilet, een bergruimte en de dubbele inpandige garage. Via de trap begeven we ons verder naar de eerste verdieping waar nog 3 volwaardige slaapkamers (één hiervan is uiterst ruim), een dressing, een apart toilet en een zolderkamer gesitueerd zijn. Deze kan ingericht worden als nog een extra slaapkamer. Buitenhuis krijgen we via het terras toegang tot een extra bergruimte. Verder beschikt de zonnige tuin over nog een aantal tuinbergingen en is deze volledig aangelegd. Het is hier letterlijk vertoeven in de hemel op aarde.

Kortom heeft deze villawoning u heel wat te bieden. Twijfel niet langer en contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging!

www.nobels.be/NL/Pand/2276626/