The One, zo'n kans krijgt u geen twee keer!

The One, zo'n kans krijgt u geen twee keer!

Er zijn al veel mooie appartementen gebouwd aan de kust maar dit is The One!

De tijdloze architectuur van The One zorgt niet alleen voor een iconisch effect, maar biedt toekomstige bewoners ook terrassen met 360° zichten en laat in elk appartement het zeelicht onbeperkt binnenstromen. Een natuurgebied in de duinen maakt de ligging helemaal af.

Wij nodigen u van harte uit voor de The One infodag op zaterdag 17 april van 10u tot 16u. Bezoek de werf en het inspiratie appartement én ontdek alle voordelen van The One. Lees hier meer over The One. (www.the-one.be)

50% VERKOCHT

Maar liefst 50% van de appartementen in The One vond al een enthousiaste eigenaar. Een eigen stek hebben aan onze Vlaamse Kust was voor velen nog nooit zo belangrijk.
Bent u ook op zoek naar een uniek appartement op een uitzonderlijke locatie? Wacht dan niet langer en kom zeker langs op de The One infodag!

INSCHRIJVEN INFODAG

Wegens de huidige corona maatregelen willen wij u vragen om vooraf in te schrijven voor de infodag. Dit kan door via onderstaande link het formulier op de website in te vullen met vermelding van het voorkeurstijdstip van uw bezoek. Wij kijken er alvast naar uit om u op 17 april in The One te mogen verwelkomen! Schrijf u hier in. (www.the-one.be/infodag)

Kan u niet aanwezig zijn op onze infodag?
Geen probleem, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om op een andere dag het inspiratie appartement te bezoeken.
Waar? Kruising Koning Albert I laan met A. Ruzettelaan, 8370 Blankenberge