Een luxueuze villawoning te Sint-Martens-Latem!

Een luxueuze villawoning te Sint-Martens-Latem!

Luxueus wonen in uw eigen stukje paradijs? Het kan hier! Deze villawoning heeft u namelijk alles te bieden wat u zoekt!

Gelegen in een rustige laan nabij de verbindingsweg tussen Sint-Martens-Latem en Deinze, op een boogscheut van het golfterrein, winkels, ... dat is de ligging van deze residentiële eigendom.

Vanaf we ons via de baantjes in de prachtig aangelegde voortuin naar de inkom begeven komt het gevoel van weelderigheid ons tegemoet en eenmaal binnen is niets minder waar. 

De villa heeft een overvloed aan ruimte welke gevuld zijn met een zee aan lichtinval en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 348 M² (totale bruikbare vloeroppervlakte 467 m²) is onderverdeeld in bijzonder grote leefruimtes, 6 slaapkamers, 2 badkamers en een polyvalente ruimte op de eerste verdieping. 

Het perceel van ongeveer 21 ARE beschikt naast de prachtige villa over een schitterende volgroeide tuin met zwembad! U krijgt hier elke dag het gevoel van vakantie in eigen land in uw privatief stukje paradijs!

Kortom heeft dit stukje paradijs u alles te bieden wat u zoekt! Contacteer ons snel voor meer informatie of een bezichtiging!

www.nobels.be/NL/Pand/2212318