Staat U op het punt om uw pand te verkopen? We kennen reeds uw koper

Staat U op het punt om uw pand te verkopen? We kennen reeds uw koper

Met Engel & Völkers, geniet U bij het verhandelen van uw pand, mee van ons wereldwijde netwerk van zoekende klanten. Dit laat ons toe de juiste koper te vinden die de waarde van uw pand erkend. 

Daarnaast is er de exclusieve en allesomvattende dienstverlening: Eerst, staan we U persoonlijk bij, schatten we precies en vrijblijvend de waarde van uw pand en begeleiden we U door de door ons uitgewerkte marketingstrategie tot aan de verkoop. We staan U bij elke stap in het proces bij en zetten ons jarenlange ervaring op de vastgoedmarkt ter beschikking.

Wij zijn in België aanwezig sinds 2006 met 120 adviseurs en ontwikkelen een regionaal strategisch plan dat franchise- netwerken en eigen investeringen combineert. We heeft 14 franchise- partners en 24 E&V-kantoren die de hele regio bestrijken. Engel & Völkers heeft kantoren in 6 'grote' steden (Brugge, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Brussel, Luik) en 4 kantoren in Waals-Brabant (Nijvel, Waterloo, Lasne en Waver). Deze lokale aanwezigheid zorgt voor een brede marktdekking en komt tegemoet aan de behoefte om "dicht" bij de lokale markten te staan.

Laat uw vastgoedtransactie niet aan het lot over en win ons advies in. Contacteer ons, online of in één van onze shops, voor een afspraak. We kijken er naar uit U te mogen verwelkomen. 

We kennen reeds uw koper. De juiste koper die de waarde van uw pand erkend.

www.engelvoelkers.com