Een godsgeschenk voor uw interesse in Villa Karmel!

Een godsgeschenk voor uw interesse in Villa Karmel!

Koop nu aan 6% en bespaar duizenden euro's. Wij hebben bijzonder goed nieuws voor u. Sinds 1 januari 2021 heeft de federale overheid een tijdelijke, nieuwe maatregel ingevoerd om bouw- en koopplannen fiscaal te ondersteunen. Officieel gaat het om de regeling rond het toekennen van het verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw van woningen of appartementen.

We kunnen u alvast toevertrouwen dat het woonproject ‘Villa Karmel’ in aanmerking komt voor dit verlaagde btw tarief. Maar ook langs de kant van de koper worden voorwaarden gekoppeld aan de btw verlaging. Welke deze precies zijn en of u aan deze voorwaarden voldoet, kunnen we even samen bekijken.

In elk geval kan deze maatregel u duizenden euro’s besparen bij de aankoop van een woning of appartement in ‘Villa Karmel’!

Wilt u weten hoeveel dat voordeel voor ù kan bedragen? Neem dan gerust even contact op. Dat kan telefonisch op het nummer 0473/43.02.32 of via email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opgelet! Deze maatregel is tijdelijk. Hoe sneller u reageert, hoe sneller u zichzelf verzekert van uw beste plan ooit!

Op zoek naar een woonplek die u écht in vervoering brengt? Ontdek Villa Karmel in Blankenberge! Dit bijzonder woonproject wordt gerealiseerd in een parktuin binnen de muren van het Karmelklooster. U vindt er een onvergelijkbaar aanbod van comfortabele appartementen en woningen die authenticiteit, rust en ruimte uitstralen. Een uniek concept dat een blijvende meerwaarde garandeert!

Villa Karmel is een uniek woonproject dat écht de moeite loont om binnen haar kloostermuren te bezoeken. Laat u verrassen door veel groen, licht en ruimte.

Instapklaar bij akte! Wie verhuisplannen heeft op korte termijn, is bij Villa Karmel helemaal aan het juiste adres. Uw woning of appartement is instapklaar bij ondertekening van de akte.

Interesse in Villa Karmel? www.villakarmel.be

Projectadres: Hoek van de Koning Albert I-laan en de Mgr. Waffelaertlaan, 8370 Blankenberge