Wilt u voor altijd een vakantiegevoel beleven, bij u thuis?

Wilt u voor altijd een vakantiegevoel beleven, bij u thuis?

Op Warelles kan u blijven genieten van maximale rust, privacy, luxe en comfort. U ervaart elke dag het zalige vakantiegevoel gewoon bij uw thuis. Ontdek Warelles nu zelf tijdens onze eenmalige belevingsdag op zondag 27 september. Een unieke kans, mis het niet!

Warelles is een verborgen parel op een prachtig domein gelegen in Roeselare en biedt 18 villa appartementen en 5 penthouses aan, elk met een ruime dubbele garage. Hier woont u in een oase van groen op het einde van een doodlopende straat. U wordt omringd door een comfortabel gevoel van stilte en rust.

Wilt u de unieke sfeer van Warelles komen opsnuiven? Dat kan! Op zondag 27 september tussen 10 en 17 uur is er een eenmalige belevingsdag. Tijdens een coronaveilige ontdekkingstocht ontdekt u een verrassend, visueel en auditief parcours waarbij u zelf ervaart hoe bijzonder Warelles is. Wilt u het beste van Roeselare? Dan is Warelles uw keuze.

Om het aantal aanwezigen per uur te monitoren, vragen we om in te schrijven via: www.where-else.be, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 051/ 920 912.

www.youtube.com/watch?v=geU2zF_FG_Q