Te koop, unieke charmante hoeve op circa 1,4 hectare met polyvalent bijgebouw, weide en boomgaard te Kruisem

Te koop, unieke charmante hoeve op circa 1,4 hectare met polyvalent bijgebouw, weide en boomgaard te Kruisem

SCHILDERACHTIG WONEN in een GERESTAUREERDE HOEVE op een DOMEIN VAN CIRCA 1,4 HECTARE, dat is wat deze charmante eigendom u te bieden heeft!

Bij het binnenrijden via uw PRIVATIEVE OPRIJLAAN omringd door prachtige BOOMPARTIJEN voelt u direct de aangename sfeer. Deze eigendom ademt één en al CHARME EN LUXE uit. En geloof ons oprecht, deze gedachte blijft aanhouden bij het verder ontdekken van  deze villa.

Het betreden van de BINNENKOER geeft ons onmiddellijk het gevoel dat we in het Zuiden vertoeven en creëert een sfeer van VAKANTIE IN EIGEN LAND. De OORSPRONKELIJKE HOEVE die dateert uit de jaren 1800 werd door de huidige eigenaar compleet GERENOVEERD EN UITGEBREID van 1990 tot 2004. Dit met volle aandacht voor de AUTHENTIEKE ELEMENTEN aangevuld met de HEDENDAAGSE VOORZIENINGEN.

5 elementen vormen samen deze prachtige eigendom: het charmante woongedeelte, de ZONOVERGOTEN TUIN rondom de eigendom, een BOOMGAARD met 18 fruitbomen, een naastliggende WEIDE VOOR DIERENLIEFHEBBERS en een POLYVALENT BIJGEBOUW. Aan ruimte, mogelijkheden en luxe is hier dus zeker geen gebrek! Nog even focussen op de ligging. Het domein bevindt zich in Kruishoutem, een deelgemeente van Kruisem, en ligt in een OMGEVING VAN VELDEN met een UITERST VLOTTE VERBINDING.

De INDELING van het WOONGEDEELTE gaat als volgt: we betreden de eigendom via de charmante binnenkoer die ons verder brengt naar de inkom van de hoeve. De inkomhal met ingebouwde vestiaire, een gastentoilet en een handwasser brengt ons verder naar de leefruimte. Deze straalt gezelligheid uit en beschikt over een houtcassette die de sfeer nog verder opkrikt. Van hieruit gaan we door naar de ruime en luxueus ingerichte keuken met naastliggende wasplaats. Verder bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping nog de eerste slaapkamer met eigen badkamer. Een étage hoger bevinden zich de overige 3 slaapkamers, een tweede badkamer en de ruime nachthall die momenteel dienst doet als fitnessruimte. Verder is hier ook nog een zolderruimte aanwezig die verder loopt tot boven de dubbele garage aan de andere zijde van de woning. Hier is ook een ruime carport aanwezig met ingewerkte opbergvakken. Het woongedeelte is omringd door een zonovergoten tuin met twee terrassen (waarvan 1 overdekt) die beide beschikken over verwarmingselementen. Achteraan de tuin bevindt zich de boomgaard met 18 fruitbomen.

De INDELING van het POLYVALENT BIJGEBOUW gaat als volgt: we betreden het gebouw via een aparte ingang die ons onmiddellijk verder brengt naar de leefruimte met hoge plafonds en een open keuken. Hier bevindt zich ook een apart gastentoilet. Naast deze ruimte bevindt zich een polyvalent gedeelte dat momenteel dienst doet als bureauruimte. Extra troef is de ruime zolder die te bereiken is via een vaste trap. Een tweede garage is gesitueerd naast het bijgebouw en biedt ons toegang tot de grote afgesloten weide die ideaal is voor het houden van dieren.

Kortom is deze eigendom EEN ECHTE PAREL die u zeker zal betoveren! Contacteer ons dus snel voor meer informatie of een bezichtiging!

https://nobels.be/NL/Pand/2216257/