Bijoux, een parel aan de kade

Bijoux, een parel aan de kade

Bijoux is een strak boetiekgebouw dat deel uitmaakt van het woonproject De Nieuwe Dokken, een duurzame wijk die klaar is voor de toekomst en waar beleving en leven centraal staan. De combinatie van speelse elementen zoals de glanzende gevelsteen en een weloverwogen, hoogkwalitatieve materiaalkeuze maken Bijoux een architecturale parel die schittert aan het water en baadt in het licht.

De acht luxeappartementen combineren een doordachte architectuur met een uniek zicht op het water én de stad. De combinatie van de glanzend witte sokkel met daarboven een zachtgroene gevelsteen laat Bijoux schitteren aan de kade én perfect aansluiten op het naastgelegen, nieuw aangelegd, park. Het bronskleurig aluminium schrijnwerk geeft het geheel een stijlvolle uitstraling en de ritmiek en detaillering in gevels en overdekte terrassen zijn uitingen van de hedendaagse architectuur die Bijoux kenmerkt.

Per verdieping zijn er slechts twee appartementen waardoor de 3-gevelappartementen zorgen voor een intense lichtinval. In de ruime appartementen (tot 160 m²) geven de brede leefruimtes uit op de kade. Met het uitgestrekt dok voor de deur geniet je bovendien van ’s middags tot ’s avonds van de zon op je terras. Het is maar liefst 10 meter breed en brengt het buitengevoel tot in je leefruimte. Bij Bijoux gaan we voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Dit weerspiegelt zich ook in de hoge afwerkingsgraad en kwalitatieve materiaalkeuzes.

Voor meer informatie over Bijoux kan je terecht op www.bijouxgent.be.

Wens je een persoonlijke afspraak? Neem dan vrijblijvend contact op met Jacques Ongenaet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0477825209.

www.youtube.com/watch?v=qioZ3cJmhNU&t=2s