Nana Princess herdefinieert luxe op Kreta

Het luxueuze vijfsterrenresort Nana Princess, dat opnieuw bekroond werd tot één van de topresorts in Griekenland door Condé Nast Traveler*, herdefinieert luxe vakanties. Gelegen op een adembenemende locatie aan de zonovergoten kust van Kreta, biedt Nana Princess een uitzonderlijke gastvrijheid en ongeëvenaarde faciliteiten. Met de introductie van de ‘Royal Experience’, exclusieve VIP services, de gloednieuwe ‘Infinity Club Suites and Villas’, waarbij de ene nog meer verbluft dan de andere, een topklasse gastronomie en de royale wellness overtreft dit goddelijke paradijs op aarde ook dit jaar alle verwachtingen.

* Nana Princess werd tijdens de Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2024 bekroond tot het zesde beste hotel in Griekenland

Een oase van luxe en privacy

Gasten worden ondergedompeld in een nieuwe wereld van exclusiviteit in de vijf splinternieuwe villa’s, die de luxe en privacy van een privé villa combineren met de buitengewone faciliteiten en het gastronomische aanbod van het fabelachtige resort. De Infinity Club Villa’s en Suites zijn ontworpen voor een ultiem verblijf. Elk verblijf beschikt over een ruim privéterras met een infinity pool, die naadloos lijkt over te gaan in het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee. De inrichting is elegant en modern, en creëert een sfeer van serene luxe.

Verblijven in de Infinity Club biedt gasten ook een scala aan exclusieve voordelen, waaronder een VIP-incheckservice, een persoonlijke conciërge en een speciaal gereserveerde cabana op het strand aan de rand van de waterlijn. Daarnaast kunnen gasten genieten van op maat gemaakte wellnessbehandelingen in de privacy van hun villa of suite. Zo beschikt de Infinity Wellness Villa over een eigen wellnessruimte, een goed uitgeruste fitnessruimte, alsook een ontspanningsruimte met een Himalaya zoutstenen muur, een sauna en een ervaringsdouche met instelbare kleurverlichting. Privékoks kunnen op verzoek exclusieve menu’s bereiden in de villa voor een culinaire ervaring in de privésfeer. 

De ‘Royal Experience’

Met de gloednieuwe luxe all inclusive de ‘Royal Experience’, genieten gasten van een onbeperkte toegang tot de verschillende gastronomische restaurants, waar ze culinair in de watten gelegd worden op de allermooiste plaatsen, vergezeld van eersteklas dranken en vakkundig samengestelde signatuur cocktails. Een uitgebreide selectie van premium wijnen en champagnes maakt de ervaring compleet. Er is een rond de klok roomservice voor wie verlangt naar ontbijt op bed, een late night snack of een intiem luxe diner in de privacy van de eigen suite. Een unieke ervaring is de bijzondere ‘drijvend ontbijt’ service, waarbij een luxe ontbijt wordt geserveerd in een drijvende mand in het privézwembad. ​

VIP services

Bij Nana Princess staat het streven naar een ongeëvenaarde ervaring voor de gasten centraal en de VIP-services zijn hier een perfect voorbeeld van. Deze exclusieve diensten zijn speciaal ontworpen om aan de allerhoogste verwachtingen te voldoen en elk verblijf tot een droom te maken.

Panellenic Private Aviation, de chartermaatschappij van de groep, biedt luxueuze privévluchten aan om in alle comfort te reizen. Nog voor gasten in het resort aankomen, duiken ze in een wereld van ongeziene luxe in ultramoderne jets waar het cabinepersoneel hen letterlijk de vlucht van hun leven bezorgt. Geen detail wordt hierbij over het hoofd gezien. Bij aankomst zijn privé limousineservices beschikbaar of zelfs een helikoptertransfer om tijdens een adembenemende vlucht over het prachtige Kretenzische landschap naar het resort te vliegen. 

Royale activiteiten

Het attente personeel staat altijd klaar om op maat gemaakte ervaringen te organiseren, zodat elke gast het meeste uit zijn verblijf haalt. Van watersporten en yogasessies tot culturele excursies en culinaire workshops, Nana Princess biedt tal van activiteiten. Het vijfsterrenresort beschikt over een hypermoderne Tennis Club met drie padel terreinen en achttien prachtige tennisbanen, en is een Preferred Partner van Crete Golf Club, de eerste 18-holes golfbaan op het eiland. De onlangs opnieuw ontworpen baan ligt op slechts 10 km afstand en geniet een prachtige setting met magnifieke zichten over de kust en het berglandschap.