MSC Preziosa vaart deze winter de “Parels van het Noorden” route met vertrek vanuit Rotterdam en Zeebrugge

Wekelijkse afvaarten met MSC Preziosa vanuit Rotterdam en Zeebrugge voor de “Parels van het Noorden” route 

MSC Preziosa wordt ingezet voor de “Parels van het Noorden”-cruises, een winterroute die in 2021 werd geïntroduceerd. De zeven nachten cruises doen Hamburg, Rotterdam, Zeebrugge, Le Havre en Southampton aan.

MSC Preziosa is een luxueus cruiseschip behorend tot de Fantasia-klasse, werd in 2013 in de vaart genomen en biedt plaats aan 4.345 passagiers. MSC Preziosa heeft moderne faciliteiten, zoals een groot theater, zwembaden, wellness, restaurants, bars, en winkels. Aan boord is er eveneens de MSC Yacht Club, een exclusief “schip in een schip” gedeelte met luxe suites, privé-services en speciale voorzieningen voor gasten die extra comfort en privacy willen.

Gasten die de Aurea-beleving hebben geboekt kunnen genieten van de MSC Aurea Spa en de onbeperkte toegang tot de wellness-faciliteiten. Gasten kunnen zich laten verwennen met een breed scala aan ontspannende behandelingen, van massages tot schoonheidsbehandelingen. Kortom, een volledige onderdompeling in een rustige, serene sfeer om de cruise-ervaring naar een nog hoger niveau te tillen.

MSC Preziosa vaart vanaf deze week de Parels van Het Noorden winterroute tot midden april volgend jaar.

Gasten uit de Benelux kunnen dicht bij huis inschepen in Rotterdam en Zeebrugge. Beide havens zijn gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De bestemmingen op deze route bieden onze gasten een scala aan interessante excursiemogelijkheden. Er is voldoende tijd om de lokale sfeer op te snuiven en te genieten van de unieke ambiance van elke locatie.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux MSC Cruises, licht verder toe“Het is echt bijzonder dat we cruises aanbieden met vertrek vanuit Rotterdam en Zeebrugge. Een week lang de buurlanden verkennen, ontspannen op zee en genieten van het uitgebreide aanbod aan faciliteiten, entertainment en culinaire hoogtepunten: de perfecte manier om deze winter even helemaal weg te zijn. Of je nu met z’n tweeën, met het gezin of met vrienden reist, het belooft een boeiende ervaring te worden.”