MAAK KENNIS MET DE RANGE ROVER SPORT SV EDITION TWO.

Het is zover: de Range Rover Sport SV EDITION TWO is gearriveerd. Dit is niet zomaar een wagen, maar het enige Range Rover model met ultra-lichtgewicht velgen in Carbon Fibre en Carbon Ceramic-remtechnologie voor superieure prestaties op de weg.

Met innovatieve technologieën voor de wielophanging, het remsysteem en de motor is dit de snelste en meest dynamische Range Rover Sport ooit.

GRENZEN VERLEGGEN

Geavanceerde innovatie gecombineerd met wereldwijd toonaangevende technologieën in een SUV. Verbeterde prestaties zijn een understatement.

REVOLUTIONAIRE DYNAMIEK

Topprestaties worden geleverd in compromisloos comfort. Het 6D Dynamics luchtveringssysteem elimineert vrijwel volledig het overhellen en duiken. Deze wereldwijd toonaangevende technologie voor een SUV wordt gecombineerd met het geavanceerde onderstel van de Range Rover Sport SV EDITION TWO om zijn volledige dynamische potentieel te ontsluiten.

ULTRALICHT MATERIAAL

Het eerste productiemodel met ultralichte 23″ velgen in Carbon Fibre, met 41 procent minder gewicht dan gegoten lichtmetalen velgen, voor een ongeëvenaarde handling. De achterbanden zijn de breedste die ooit op een Range Rover zijn gemonteerd, waardoor vermogen moeiteloos wordt omgezet in tractie, terwijl de breedte van de voorbanden is geoptimaliseerd voor een nauwkeurige handling.

GEAVANCEERDE REMMEN

De speciaal ontworpen ‘Octyma’ remklauwen vooraan, de grootste ooit op een Range Rover, maximaliseren de remefficiëntie en minimaliseren slijtage. CCB-remschijven (Carbon Ceramic Brake) leveren superieure remprestaties, met verbeterde weerstand tegen hoge temperaturen, een langere levensduur en een totale gewichtsbesparing van 34 kg.

VOEL HET GELUID

De volgende generatie vibro-akoestische technologie in de auto levert een multisensorische geluidsbeleving via het toonaangevende SUBPACTM-platform. Deze geavanceerde ‘Body & Soul’ seat (BASS) omvat zes wellness-programma’s. Hoor niet alleen het geluid, maar voel het ook.

DYNAMISCHE PRESTATIES. ASSERTIEVE UITSTRALING.

Activeer de Dynamic Launch Mode* om 800 Nm koppel vrij te geven. Het resultaat is een instinctief rijgedrag met ongekende niveaus van prestaties en respons.