La Butte aux Bois wint prestigieuze Visit Limburg Award voor Zakelijk Toerisme

Het vijfsterren superior hotelresort La Butte aux Bois heeft met trots de Visit Limburg Award 2024 in de categorie Zakelijk Toerisme in ontvangst genomen. Dit prestigieuze evenement,
georganiseerd door Visit Limburg, eert de meest vooraanstaande toeristische spelers in de regio die uitblinken in diverse categorieën, waaronder fietsvriendelijkheid, gastvrijheid en landschapsbeleving.

Als winnaar in de categorie Zakelijk Toerisme heeft La Butte aux Bois bewezen een toonaangevende bestemming te zijn voor zakelijke reizigers die comfort, luxe en een unieke beleving zoeken. Gelegen in het hart van het Nationaal Park Hoge Kempen, biedt het hotel niet alleen uitzonderlijke vergader- en congresfaciliteiten, maar ook een ontspannen
omgeving waarin het zakelijke en de natuur naadloos samenkomen. Dit maakt La Butte aux Bois de ideale keuze voor nationale en internationale zakelijke evenementen.

“Wij zijn vereerd en trots om deze prestigieuze award te ontvangen. Een bijzondere dank gaat uit naar Visit Limburg, voor hun voortdurende inzet om Limburg als toeristische bestemming te versterken en op de kaart te zetten. Hun inspanningen hebben gezorgd voor een boost in het toerisme in de regio, iets waar wij dagelijks de vruchten van plukken. We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst en blijven ons inzetten om zakelijke gasten een onvergetelijke ervaring te bieden in onze prachtige regio.”, klinkt het bij Christine Lesire, Director of Sales.

Het winnen van de Visit Limburg Award is een erkenning voor de hoogwaardige service en gastvrijheid waar La Butte aux Bois om bekendstaat. Het is tevens een bevestiging van het groeiende Limburg als bestemming voor zowel toeristen als zakelijke bezoekers.

Over La Butte aux Bois

La Butte aux Bois is een vijfsterren superior hotelresort, gelegen in een groene oase in het Nationaal Park Hoge Kempen. Het hotel combineert luxe, natuur, en gastronomische verfijning, met unieke faciliteiten voor zowel recreatieve als zakelijke gasten.

Deze award is mede mogelijk gemaakt door de inspanningen van onze toegewijde teams in het hele hotel, waaronder het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Ralf Berendsen, bistrôt Le Ciel en het bekroonde Shiseido Institute, waar gasten kunnen genieten van eersteklas spa- en wellnessbehandelingen.

Over de Visit Limburg Awards

De Visit Limburg Awards zijn een jaarlijkse viering van uitmuntendheid binnen de toeristische sector van Limburg. De awards erkennen organisaties en bedrijven die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de regio in categorieën zoals Zakelijk Toerisme, Fietsvriendelijkheid, Gastvrijheid en Landschapbeleving.