Loewe geeft zijn tv-modellen Art en Connect een boost

zaterdag, 19 december 2015 12:01
Loewe geeft zijn tv-modellen Art en Connect een boost

Loewe, de Duitse fabrikant van technologische designsystemen voor geluid en beeld, heeft de gewoonte om televisietoestellen op de markt te brengen die mee evolueren met hun tijd. Het merk lanceert dan ook regelmatig nieuwe, handige functies – getuige daarvan zijn recentste Reference-reeks. Maar de onderneming heeft ook gedacht aan wie in een televisietoestel van de Art- of Connect-serie heeft geïnvesteerd (sinds november 2014 in de handel). Dankzij de Feature Upgrade Stick of de DR+ Feature Disk genieten ook zij namelijk mee van de meest recente innovaties van het bedrijf.

Nieuwe functies
• Draadloos (via bluetooth) muziek beluisteren van op uw smartphone of tablet, terwijl u profiteert van de akoestische troeven van uw tv of aangesloten geluidsysteem.
• Twee programma’s tegelijkertijd opnemen (digitale televisie, kabel of satelliet), terwijl u ondertussen naar een tv-opname of rechtstreeks naar een derde zender kijkt en dat zelfs in HD.
• Opnames van op afstand programmeren met uw smartphone via de programmagids van de gratis Loewe-app ‘Smart Assist’.
• Met een draadloos toetsenbord (bluetooth) gemakkelijker tekst ingeven als u op uw televisie op het internet surft of tijdens uw zoektocht naar een internetradiozender.

Welke kiezen?
Om al deze nieuwe functies te activeren op een Connect-televisie, volstaat het om er de Feature Upgrade Stick op aan te sluiten. Die ziet eruit als een kleine USB-stick. De DR+ Feature Disk is dan weer een harde schijf met een capaciteit van 1 TB voor opnames (meer dan 400 uur). Een erg discrete oplossing, aangezien de schijf in het achterpaneel van de tv past.Voor wie een Art-model heeft en absoluut programma’s wil kunnen opnemen, is deze harde schijf zonder meer een must. Wie een Connect-model bezit, heeft natuurlijk al een tv met een ingebouwde harde schijf. Ook voor hen is de DR+ Feature Disk een mooi extraatje: ze profiteren niet alleen van de nieuwe functies, maar beschikken voortaan ook over dubbel zoveel opname- of archiveringscapaciteit. Bovendien blijven hun opnames permanent beschikbaar.Beschikbaarheid en aanbevolen verkoopprijzen
De Feature Upgrade Stick SL3xx en DR+ Feature Disk voor Art- en Connect-toestellen met Loewe SL3xx-chassis (verkocht sinds november 2014) zijn beschikbaar vanaf de maand november voor een adviesprijs van respectievelijk € 99 en € 299 (incl. btw) bij de erkende Loewe-verkooppunten.

Meer informatie op www.loewe.tv of op het telefoonnummer +32 3 270 99 30.

Laatst aangepast op zaterdag, 19 december 2015 12:07