Vertel het voort – mond aan mondreclame werkt !

dinsdag, 30 november 2021 11:08
Vertel het voort – mond aan mondreclame werkt !

Ambassadeurschap is de nummer 1 metric om de groei en het succes van jouw bedrijf te voorspellen. Diverse studies hebben dit reeds uitgebreid aangetoond. Om hun groei continu te verzekeren gebruiken  bedrijven als Google, Tesla en Apple al jaren de technieken die in dit boek beschreven worden.

Iedereen Superfan  is een heldere handleiding die je leert hoe je dit unieke marketingkanaal voor jou kan laten werken. Alles wat je wil weten over ambassadeurs, aanbevelingen en mond-tot-mondreclame komt uitgebreid aan bod.

'Hoe kan ik ervoor zorgen dat klanten, medewerkers en andere mensen positief over mijn bedrijf gaan praten en mij zelfs gaan aanbevelen?' Het antwoord lees je aan de hand van concrete cases, boeiende verhalen en lots of tips and tricks.

Elk hoofdstuk sluit af met tips waarmee je zelf onmiddellijk aan de slag kan gaan om resultaten boeken. Iedereen Superfan ontrafelt het geheim dat je zelf diep van binnen altijd al wist: als mensen positief over jou praten is dit  altijd de beste reclame.

Niels Vandecasteele is mede-oprichter van het succesvolle Merchandisebedrijf Sunday en believer in ambassadeurschap van het eerste uur. Zijn eigen ervaringen en het geloof dat elk bedrijf groot of klein maximaal kan genieten van ambassadeurschap vormden de basis van dit boek. Sunday werkt ambassadeurstrategiëen uit voor o.a. Google, Duvel, Facebook, Bol.com en Club Brugge.

Stefan Doutreluingne is reeds ruim 30 jaar actief in de marketing en communicatie en een grote aanhanger van een no-nonsens aanpak. Zowel in traditionele B2B als in B2C-omgevingen zet hij de kracht van ambassadeurschap en mond-aan-mond reclame dagelijks in. Hij is strateeg in doelgroep-agency Bureau50 en het hybride agentschap Best Advice.

www.bestadvice.be

Laatst aangepast op woensdag, 01 december 2021 15:19