Geen Tour de France zonder de Elite Fly

woensdag, 30 juni 2021 10:17
Geen Tour de France zonder de Elite Fly

De Tour de France 2021 is begonnen met de Grand Départ-start op 26 juni. We racen met 's werelds snelste wielrenners en de nieuwe Elite Fly Tour de France-bidons.

Helemaal klaar voor de Tour de France 2021, die op zaterdag 26 juni opende met de Grand Départ in het noordwesten van Frankrijk, in de regio Bretagne. De Franse wedstrijd wordt afgesloten met zijn traditionele finish op de Champs Élysées in Parijs op 18 juli.

De Tour de France is één van de grootste sportevenementen ter wereld. De populairste Franse wielerkoers bestaat uit 21 etappes, waarvan twee individuele tijdritten en zes bergetappes, waaronder de machtige Mont Ventoux die na vijf jaar weer wordt bedwongen.

We zijn verheugd om te zien hoe de door Elite ondersteunde teams strijden voor de iconische gele trui. Elite ondersteunt 14 wielerploegen waaronder de laatste twee winnaars: UAE Team Emirates en INEOS Grenadiers.

Gele trui, gele uitrusting

De beste wielrenners in de wereld gaan weer rijden met de iconische Fly Tour de France limited-serie, de bidon uit de Elite-collectie die speciaal is ontwikkeld voor de grootste wielerkoersen. In overeenstemming met Elite's traditie heeft de het Italiaanse merk een speciale set gemaakt met drie bidons voorzien van het officiële Tour de France artwork, de zwarte variant is voorzien van de officiële Tour de France-route van dit jaar.

De Elite Tour de Frans bidons zijn verkrijgbaar in 's werelds beste fietswinkels, deze bidons zijn de keuze van de WorldTour-teams omdat ze de lichtste op de markt zijn.

https://bike.shimano.com

Laatst aangepast op woensdag, 30 juni 2021 10:24