De eerste LMC Campervan “made in Sassenberg” !

dinsdag, 08 juni 2021 11:13
De eerste LMC Campervan “made in Sassenberg” !

Vandaag staan we hier, morgen daar, geniet van de vrijheid!  Een compacte keuken, een compacte badkamer mét  grote mogelijkheden. De Innovan is voor iedereen die houdt van de flexibiliteit om op elk moment te kunnen vertrekken , op een korte reis of op de langverwachte vakantie. Het meest compacte voertuig in het LMC-assortiment combineert dynamiek met een sportief design. Binnen en buiten vertrouwt LMC op een puristische moderne stijl met een duidelijke en gestructureerde vormentaal.

“Met de LMC Innovan voegen we het productsegment campers toe aan ons portfolio. De compacte afmetingen van 5,40 tot 6,40 meter zijn perfect voor kampeerliefhebbers die zowel een spontaan weekendje weg als een vakantie willen beginnen", zegt Bodo Diller,

Brandmanager bij LMC Caravan GmbH & Co. KG. De Sassenbergers bieden drie slimme plattegronden voor de nieuwe Camper Van - twee met een tweepersoonsbed achterin en een model met eenpersoonsbedden. Met prijzen vanaf 39.900 euro bevindt de Innovan zich in het instapsegment – ondanks hoogwaardige standaarduitrusting zoals een  luifel en achteruitrijcamera.

Tijdloos in modern grijs

Gezellig en comfortabel voor twee, ook met een baby en - door het gebruik van een hefdak - met twee kinderen reist en woont u comfortabel in de compacte Innovan. Het interieurdesign is minimalistisch, de kleuren gereduceerd. Tijdloos modern taupe doet zijn intrede. Voor maximale flexibiliteit, want dit warme, donkerdere grijs past bij elk kleurenpalet en zet in combinatie met licht eikendecor individuele accenten. “Grijs straalt een zekere rust uit”, voegt Bodo Diller toe. “Een rust die vakantiegangers mee op reis moeten nemen.” Op het gebied van interieurdesign scoort “de nieuwkomer” o.a met praktische oppervlaktedecors die met anti-vingerafdrukken uitgerust zijn. Het hoekige greeploze design is een statement.

Slimme, doordachte oplossingen

In de badkamer harmonieert een lichtwit met de grijsnuances waarbij slim verzonken LED-spots zorgen voor een aangename verlichting. Daglicht komt binnen door de dakkap. De ergonomische bekleding zorgt voor maximaal comfort aan boord . Doordachte oplossingen maken de Innovan van LMC tot een bijzonder voertuig: De deur van de energiebesparendecompressorkoelkast heeft aan beide zijden een aanslag en kan zowel van binnenals van buiten worden geopend . In de keuken zijn de universele haakrails zeer praktisch voor hetophangen van kookgerei en ander keukengerei. De geïsoleerde en verwarmde verswatertank is onderaan het voertuig bevestigd en biedt zo meer opbergruimte. De dieselverwarming werkt geluidsarm en emissiearm.  Isofix-bevestigingen zorgen ervoor dat zelfs de allerkleinsten veilig kunnen reizen.

www.hymer.com

Laatst aangepast op dinsdag, 08 juni 2021 11:59