Oris webcast met de introductie van een nieuw caliber en limited model

dinsdag, 19 januari 2021 13:23
Oris webcast met de introductie van een nieuw caliber en limited model

Als gerenommeerde ORIS dealer kan Vanhoutteghem u in primeur laten kennis maken met enkele nieuwe lanceringen en hoogtepunten uit het universum van het merk.

In de webcast van donderdag 21.01 neemt Dhr. De Roover (Sales manager ORIS Benelux) u mee doorheen een pittig en gedenkwaardig overzicht van enkele nieuwigheden. Een unieke gelegenheid om samen met ons de nieuwe releases te ontdekken!

Volg deze ORIS-mijlpaal van dichtbij mee tijdens een Zoom-Webcast op donderdag 21 januari omstreeks 19h30.

Het jaar 2020 stond in teken van heel wat releases, met spraakmakende onthullingen en een indrukwekkend nieuw kaliber. Hoewel het debuut van de Calibre 400-beweging misschien wel voor de grootste opschudding heeft gezorgd, heeft het merk ook verschillende limited-editions uitgebracht.

ORIS blijft steeds opnieuw innoveren op het gebied van techniek en precisie. Het jaar is nog maar net ingezet, en de Zwitserse horlogemaker maakt ons opnieuw warm met een release die de horlogewereld zal weten te appreciëren. Volg deze ORIS-mijlpaal van dichtbij mee tijdens een Zoom-webcast op donderdag 21 januari ’21 omstreeks 19h30.

https://vanhoutteghem.com

Laatst aangepast op woensdag, 20 januari 2021 11:12