Drie nieuwe OLED-modellen bij Loewe

vrijdag, 11 december 2020 14:19
Drie nieuwe OLED-modellen bij Loewe

Loewe presenteert drie nieuwe topmodellen die op indrukwekkende wijze de uitzonderlijke kwaliteitsnormen van de Frankische tv-fabrikant bevestigen. De uitstekend uitgeruste tv-modellen bild s.77, bild v.65 en bild v.55 blinken uit met de modernste OLED-technologie, krachtige hardware, geïntegreerde dr+ harddisk-opname en een elegant, klassiek design.

Drie nieuwe OLED-apparaten zijn de eerste nieuwe producten die Loewe heeft ontwikkeld sinds de succesvolle herlancering begin 2020. Dit wordt ook onderstreept door de nieuwe productbenaming, die voor alle tv-toestellen beknopte karakters gebruikt om de productlijnen te definiëren. Het bedrijf harmoniseert zo de naamgeving van producten volgens hetzelfde principe dat voor alle nieuwe audioproducten wordt gebruikt.

De nieuwe flagship modellen van Loewe zijn allemaal uitgerust met een OLED-display en tal van gebruiksvriendelijke features zoals het Loewe os en de geïntegreerde dr+ harddisk, en zullen in de toekomst bekend staan als bild s en bild v. Alle drie de OLED-modellen zijn gemaakt volgens de claim "Made in Germany" in Kronach, Franken. Voor de Loewe bild s vertrouwt het bedrijf op handgemaakte productie, terwijl de bild v-lijn wordt geproduceerd op een hightech productielijn.

De modellen bild s.77, bild v.65 en bild v.55 maken indruk met veel comfort. Dit is gebaseerd op het nieuwe besturingssysteem Loewe os6.4, dat uitstekende app-compatibiliteit, geavanceerde Loewe dr+ streamingfuncties en bijzonder comfortabele programmeer- en opnamemogelijkheden biedt. Alle modellen zijn voorzien van de geïntegreerde Loewe dr+ harde schijf en ondersteunen gelijktijdige opname van twee uitzendingen. De programmering wordt intuïtief ingesteld via de EPG of geactiveerd met een enkele druk op de knop op de afstandsbediening. De nieuwe topmodellen van Loewe ondersteunen ook permanente timeshift-televisie via Timeshift.

Met zijn nieuwe SL5-chassis, SX8 Quad Core-processor en de nieuwste generatie vlijmscherpe 77-inch OLED-display, zorgt het extravagant uitgeruste luxe model bild s.77 voor visueel verbluffende momenten in Ultra HD-resolutie. Zelfs inhoud met een lage resolutie profiteert van het schitterende 4K-scherm dankzij geavanceerde opschalingsfuncties. De slimme beeldverwerking zorgt voor extra dynamiek en brengt de voordelen van het OLED-paneel perfect naar voren. Vervaging wordt voorkomen, verlies aan helderheid wordt geminimaliseerd en zelfs de fijnste nuances worden nauwkeurig weergegeven. De belangrijkste standaarden voor hoog dynamisch bereik HDR10, HLG en Dolby Vision ontbreken niet, evenals Loewe's Instant Channel Zapping voor ultrakorte schakelreactietijden.

De bild s.77 is uitgerust met kinematics en is verantwoordelijk voor het Loewe Magic Moment. Dit tilt automatisch het scherm op wanneer het wordt geactiveerd en geeft zicht op de zeer sonore soundbar. Uitgerust met tien naar voren gerichte drivers en een totaal vermogen van 120 watt, staan de audiomogelijkheden buiten twijfel. Onder andere wordt Mimi Defined ™ ook ondersteund. Dit is een slimme technologie die het audiomateriaal in realtime analyseert en aanpast aan het luisterprofiel van de gebruiker. De Loewe bild s.77 is royaal voorzien van aansluitingen. De achterzijde van de grote Loewe bild s is bekleed met de Loewe Smart Cover in exclusief grafietgrijs. Hierdoor krijgt het toestel een stijlvol 360 graden design dat wordt gekenmerkt door tijdloze elegantie en kan het overal in de kamer worden geplaatst.

Door het te combineren met de meegeleverde muurbeugel of andere standaard opties kunnen optische accenten worden gelegd. Loewe biedt de tafelstatiefmotor en de staande motor als toebehoren aan. Beide oplossingen zijn verkrijgbaar in de systeemkleur grafietgrijs en bieden de mogelijkheid om het tv-toestel met de afstandsbediening te draaien en aan te passen aan uw eigen kijkpositie. De modellen van de bild v-serie zijn verkrijgbaar in de beeldschermdiagonalen 65 en 55 inch en bieden veel innovatieve functies.

De bild v.65 en bild v.55 zijn ook uitgerust met het nieuwste SL5-chassis, SX8 Quad Core-processor en een premium 4K OLED-paneel van de nieuwste generatie. HDR10, HLG en Dolby Vision™ zorgen voor een maximale contrastverhouding. Zoals u van Loewe mag verwachten, wordt elk apparaat voor levering individueel gekalibreerd en geoptimaliseerd voor perfect kijkplezier. De nieuwe soundbar, uitgerust met zes drivers, levert 80 watt totaal muziekvermogen (2x40 W) en past perfect bij de basaltkleurige stoffen hoes onder het scherm. Het chassisontwerp stelt nieuwe maatstaven met zijn eenvoudige elegantie en onderstreept Loewe's bijzondere oog voor fijne details. Het superslanke display harmonieert perfect met de verfijnde oppervlaktestructuur van de luidspreker.

De nieuwe Loewe tafelstandaard is verkrijgbaar in de systeemkleur basaltgrijs en rondt de unieke look perfect af. Prijzen en bechikbaarheid. Zowel de Loewe bild s.77 als de Loewe v.65 en bild v.55 zijn vanaf het vierde kwartaal van 2020 in de speciaalzaak verkrijgbaar inclusief wall mount en smart cover. De adviesprijs voor de bild v-serie bedraagt 5.999 euro voor het 65-inch model en 3.999 euro voor de bild v.55.

Naast het nieuwe tv-portfolio introduceert Loewe nieuwe optionele opstellingsoplossingen.De Loewe universele vloerstandaard is geschikt als aanvulling op alle Loewe-producten van 43 tot 65 inch en is al in de winkel verkrijgbaar met een adviesprijs van 499 euro. Bovendien is de nieuwe Loewe vloerstandaard flex voor bijna alle displayformaten verkrijgbaar en met een modulaire lade en apparatuurbord voor de nieuwe Loewe-soundbars of voor externe spelers zoals Blu-ray-spelers of gameconsoles. Deze nieuwe display-oplossing is tegelijk met de nieuwe bild v-modellen verkrijgbaar voor een adviesprijs van 499 euro.

www.loewe.tv

Laatst aangepast op vrijdag, 11 december 2020 14:30