Dethleffs nieuws voor modeljaar 2021

vrijdag, 11 december 2020 14:09
Dethleffs nieuws voor modeljaar 2021

Dit jaar zal ons allen nog lang heugen, omdat het anders verloopt als dat we gepland hadden. In deze tijd van het jaar zouden we normaal gesproken onze partners het nieuws voor het nieuwe modeljaar 2021 presenteren en zouden we al met de voorbereidingen voor de komende beurzen bezig zijn. En ja, ook u hadden we graag ons nieuws live en persoonlijk gepresenteerd.

Want komend modeljaar is voor ons heel bijzonder. 90 Jaar geleden vond onze bedrijfspionier Arist Dethleffs de eerste caravan van Duitsland uit en riep daarmee een nieuwe vorm van vakantievieren in het leven, die op dit moment populairder is dan ooit tevoren. En daar zal ook de huidige situatie niets aan veranderen – integendeel zelfs.

Onze branche, onze manier van vakantievieren wordt op dit moment door mensen ontdekt, die tot dusver zich eigenlijk nog niet met kamperen bezig hielden, of zich na een langere tijd weer bij onze dealers melden. Ons modellenprogramma 2021 hebben we precies op die doelgroep gericht. We hebben nieuwe caravans en kampeerauto’s voor startende kampeerders ontwikkeld, maar ook voor nieuwe- en ervaren kampeerders die toe zijn aan een nieuw model – daar bovenop hebben we dit seizoen bijzondere jubileummodellen en –pakketten.

We zijn verheugd u vandaag, al is het helaas per email maar daardoor niet minder gemeend, de Just 90, Pulse Classic 90 en de compleet vernieuwde Esprit alsook de gelimiteerde Globetrotter XLI 90 als kampeerauto nieuws 2021 voor te stellen. Ter ere van de uitvinding van Arist Dethleffs hebben we bij de caravans het op design gerichte model Aero en als comeback van een populaire serie: de nieuwe Beduin Scandinavia betovert met een Scandinavisch design en met een uitrusting voor gebruik in alle seizoenen. Daarnaast hebben we onze populaire gezinscaravan “Camper” onderworpen aan een frisse update en hebben we een mooie aanvulling bij de Nomad serie.

www.dicar.be

Laatst aangepast op vrijdag, 11 december 2020 14:19