Wolfin Eyewear, het perfecte eindejaarsgeschenk

vrijdag, 11 december 2020 13:13
Wolfin Eyewear, het perfecte eindejaarsgeschenk

Wolfin Eyewear is een Belgisch brillenmerk met een prachtig verhaal. De ontwerpster, Inge De Muynck, wil vrouwen inspireren en aanmoedigen. Dit doet ze door verhalen te delen van een aantal vrouwen uit haar omgeving die op een dag zelf hun toekomst in handen hebben genomen.

Met de eerste collectie RISE, gebaseerd op het gedicht ‘Still I rise’ van Maya Angelou, wil Inge elke vrouw eraan herinneren dat we op elk moment gebruik kunnen maken van die oerkracht die al in ons zit. Bovendien werden alle brillen en zonnebrillen, genoemd naar een vrouw die de ontwerpster bewonderd. Dus waarom dit jaar niet eens een zonnebril onder de kerstboom?

Wij helpen je graag het perfecte exemplaar kiezen voor je vrouw, zus, vriendin, moeder, dochter, … of jezelf natuurlijk! Koop je voor een Diva? Dan zijn de Katharine (Hepburn), Billie (Hollday) en Nina (Simone) zeker een goede keuze. Als je de perfecte bril zoekt voor die artistieke vriendin dan scoor je zeker met de Marina (Abromovic’), Frida (Kahlo) of de Rita (De Muynck, de artistieke tante van Inge) Ben je aan het shoppen voor de eeuwige student die steeds met haar neus in de boeken zit dan zit je goed met de Marie (Curie), de Ada (Lovelace) of de Anne (Frank). En dan is er nog die avontuurlijke vriendin die je te pas en te onpas meesleurt naar bossen en bergen. Haar maak je zeker gelukkig met de Amelia (Earhart), Rosa (Parks) of Junko (Tabei)

Voor een verkooppunt in uw buurt: www.wolfin-eyewear.be

Is er geen verkooppunt in je buurt, stuur dan zeker een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan sturen we vijf brillen die je zelf kiest naar de opticien van jouw keuze.

Volg ons zeker ook op instagram www.instagram.com/wolfin_eyewear/ of op facebook www.facebook.com/Wolfineyewear

Laatst aangepast op vrijdag, 11 december 2020 13:20