Beleef de magie van kerstmis in Maasmechelen Village

dinsdag, 08 december 2020 14:27
Beleef de magie van kerstmis in Maasmechelen Village

Het aftellen naar Kerstmis is begonnen in Maasmechelen Village. De meest toonaangevende openlucht shoppingbestemming van België is helemaal opgemaakt en klaar om zijn gasten te ontvangen met een reeks nieuwe luxeboetieks en eindeloze cadeau ideeën…

Een betoverende setting Versierd met honderden kerstbomen en miljoenen twinkelende lichtjes, dompelen de boetieks en geplaveide straten van België’s mooiste winkelbestemming ons onder in een magische sfeer. Zo staat zelfs de koets van Assepoester in het hart van de Village, begeleid door reuze ijsberen, die alle gasten, jong en oud, vol bewondering zullen laten.

Nieuwe boetieks De feestdagen zijn het ideale moment om Maasmechelen Village te herontdekken. De Village opende niet minder dan tien nieuwe boetieks dit jaar, waaronder Salvatore Ferragamo, Lancel, The North Face en Anastasia Beverly Hills. In december zullen nog vier nieuwe merken hun deuren openen: American Vintage, Bally, Vicomte A. en Maison Dandoy. Maar mis ook zeker niet de Villeroy & Boch Christmas pop-up voor de prachtige decoratie en tafelgerei.

Veiligheid en comfort van de gasten De nieuwe richtlijnen met betrekking tot de veiligheids- en gezondheidsmaatregelen werden aangepast zodat de winkelervaring van elke gast zo aangenaam en veilig mogelijk kan verlopen. Het aantal bezoekers wordt continu gemonitord en in de hele Village zijn uitgebreide schoonmaakschema’s voor een grondige desinfectering van toepassing.

Feestelijke menu’s Terwijl de restaurants tijdelijk gesloten blijven, biedt Maasmechelen Village heerlijke takeaway aan: denk aan lekkere hamburgers van Ellis Gourmet Burger, healthy bites van Le Pain Quotidien en Italiaanse klassiekers van Giuliano.

Een magische connectie Reizen staat momenteel misschien op pauze, maar de gasten van Maasmechelen Village krijgen toegang tot een nieuwe wereld dankzij de ‘World Bench’ installatie van het kunstenaarscollectief Greyworld. Gasten worden uitgenodigd om plaats te nemen op de bank en gebruik te maken van de live video- en audiotechnologie om een sociaal moment te delen met shoppers uit een ander Europees dorp van The Bicester Village Shopping Collection.

Make – A – Wish België

Tijdens de kerstperiode werkt Maasmechelen Village hand in hand met Make-A-Wish België om  de wensen van zieke kinderen te vervullen. De samenwerking met deze liefdadigheidsorganisatie maakt deel uit van het “Do Good” programma van The Bicester Village Shopping Collection. “Do Good” werd in leven geroepen om vrouwen en kinderen over de hele wereld te emanciperen. De Collectie heeft het voorrecht om elf fantastische organisaties te ondersteunen, die één voor één bijdragen aan een betere toekomst voor talloze vrouwen en kinderen.

Maasmechelen Village

Laatst aangepast op dinsdag, 08 december 2020 14:32