Duo ligluxe voor het ultieme vakantiegevoel

donderdag, 18 juni 2020 13:46
Duo ligluxe voor het ultieme vakantiegevoel

Dolce far niente. Niets dat meer vakantie ademt dan luieren op een luxe ligbed. Waar een enkel ligbed de standaard is in elke Belgische tuin, boost Overstock Garden de romantiek met luxueuze duo-exemplaren en verdubbelt het zo het vakantiegevoel. Costa Brava of Costa à casa? Je hoeft niet altijd het vliegtuig te nemen om onvergetelijke indrukken te sprokkelen.

Dubbele of enkele ligluxe met Como en Cesano

Uitgesproken esthetiek in combinatie met hoogwaardige materialen; met Como en Cesano van Bristol Luxe verhef je jouw terrasinrichting tot kunst. Geef een nieuwe dimensie aan buiten genieten en laat je inspireren door de strakke lijnen van de ligbedden. Als koppel relaxen in je bubbel op een duoligbed of single de zonnestralen meepikken? Beide collecties bieden de optie voor een duo- of solo-exemplaar in zwart of wit aluminium. De kussens zijn verkrijgbaar in meer dan 40 basis All Weather Sunbrella®-kleuren en in Weather+.

Nano en Ruvo voor elegant socially distanced zonnebaden

Zon je deze zomer liever op veilige afstand? Dan bieden de collecties Nano en Ruvo elegante 1-persoonsligbedden. Met Nano kies je voor geometrische eenvoud in wit of zwart aluminium. Ligkussens zijn verkrijgbaar in Weather+ of All Weather Sunbrella®-stof. De liefhebber van robuust ligcomfort vindt bij Ruvo van Bristol Luxe zijn/haar gading. De verstelbare ligbedden in wit of zwart aluminium zijn voorzien van een armleuning en de rug heeft 4 verschillende standen. De ligkussens zijn verkrijgbaar in Weather+ of All Weather Sunbrella®-stoffen.

www.overstockgarden.be

Laatst aangepast op donderdag, 18 juni 2020 13:56