Organic-Concept steunt heropstart Horeca

donderdag, 18 juni 2020 13:35
Organic-Concept steunt heropstart Horeca

Nu de horeca voorzichtig heropstart in tijden van Covid-19, gaan wij, Organic-Concept, de uitdaging aan om samen een zo groot mogelijke extra overdekte, veilige ruimte te creëren. Rekening houdende met een extra veiligheidszone van 1,5 m voor vlotte bewegingsruimte en bediening tussen de tafels, reduceert de totale horeca-capaciteit zich tot 30 à 50%.

EEN EXTRA TERRAS, UW OPLOSSING?
Onze Organic-Concept-tenten kunnen aangehecht of aangebouwd worden aan een bestaande zaak, terras, veranda - of volledig vrijstaand opgesteld worden. U heeft variabele keuze in het aantal vierkante meters, tenten met of zonder zijwanden - met toevoeging van houten vloeren, verwarming, verlichting of meubilair. Zo bieden wij oplossingen voor zowel grote als kleine horecazaken, die ook op langere termijn een meerwaarde zijn om uw klanten in alle seizoenen op uw terras te verwelkomen.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN ORGANIC-CONCEPT-TENT?
Organic-Concept-tenten zijn tijdelijke opstellingen die zonder bouwvergunning geplaatst mogen worden. Dit biedt u een snelle en gemakkelijke verhoging van uw dagelijkse capaciteit. Een perfect antwoord op een Belgische onvoorspelbare zomer zowel bij regen als met felle zon zit iedereen veilig, droog en sfeervol overdekt. Door het flexibele zijwandensysteem op sommige van onze Organic-tenten, kunnen in- en uitgang eender waar geplaatst worden en kan zo een vlotte circulatie ingepland worden. Met toevoeging van een kleine Organic-tent kan een aparte ingang voorzien worden voor klanten die bestellingen komen afhalen. Een essentieel begrip bij de heropening is luchtcirculatie. Een tent zonder zijwanden biedt u een luchtcirculatie zoals u die in de buitenlucht zou ervaren. Kiest u voor een tent met zijwanden, dan kan u deze steeds geheel of gedeeltelijk open laten om optimale luchtcirculatie te garanderen.

EXTRA
Het is mogelijk om houten panelen op maat met voet te voorzien om tussen de tafels te plaatsen. Om Horeca België te ondersteunen bij de heropstart dit zomer-/herfstseizoen, bieden wij uitzonderlijke tarieven op langetermijnhuur tussen 01/06 - 31/12. Deze tarieven zijn geldig voor alle Horeca in België, vermeld bij uw prijsaanvraag 'OCHORECA2020'. Samen met u bekijken we graag de meest ideale opstelling!

CONTACT
Contacteer ons voor meer info, een proefopstelling of prijsaanvraag

Meer mogelijkheden, bezoek onze website: www.organic-concept.com of contacteer ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op donderdag, 18 juni 2020 13:46