Schitterend Belgisch huwelijk: Scapa Home & Mi Casa - Scapa Home richt modelwoning van Mi Casa in

donderdag, 18 juni 2020 12:25
Schitterend Belgisch huwelijk: Scapa Home & Mi Casa - Scapa Home richt modelwoning van Mi Casa in

Begin juni is het zover en vind je het Belgische designlabel Scapa Home en houtbouwer Mi Casa verenigd onder één dak. Twee schitterende Belgische brands, die elkaars talenten aanvullen onder de vorm van een bijzonder mooi woonconcept, te bekijken in de nieuwe modelwoning van Mi Casa in Maldegem.

Bestaat er een mooiere synergie dan deze tussen Scapa Home en Mi Casa? Twee authentieke Belgische familiebedrijven, die gedreven door een gepassioneerd en creatief team, iedere dag onze Belgische trots eer aandoen.

Ruim 25 jaar brengt Scapa Home een warm minimalistisch interieurconcept, dat los van alle trends opvalt door de serene rust en de unieke klasse die de zorgvuldig uitgekozen meubels, texturen en objecten uitstralen. Een Scapa Home interieur binnenstappen voelt aan als een wandeling in de natuur. Thuiskomen is een verademing.

Ongeveer rond dezelfde tijd, in 1993, introduceerde Mi Casa in België zijn eerste massieve houten woning in Amerikaanse New England stijl. Een architectuur die kenmerkend is voor een warm en landelijk woonconcept, gekoppeld aan de heerlijke sfeer van natuurlijk hout en het comfort van alledag.

Geen wonder dat Mi Casa en Scapa Home elkaar vinden in een gezamenlijk concept van modelwoning in Maldegem, op dé toegangsweg richting Knokke.

Inspiratie ! Wie houdt niet van snuffelen in verleidelijke recepten of ideeën ophalen waar dan ook? Dat is de kracht van het nieuwe Mi Casa/Scapa Home adres in Maldegem. Het verwelkomt zijn bezoekers in een lumineuze en moderne sfeer, die door zijn intimistisch karakter een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent.

De modelwoning is opgevat in de typische Long Island stijl in een dromerige zachtblauwe tint, een knipoogje naar één van de eerste Mi Casa-kijkwoningen in Izegem.

Met haar drie slaapkamers is deze middelgrote woonst uitstekend geschikt voor een gezin met twee kinderen (of meer als ook de zolder wordt afgewerkt) of een tweede verblijf aan de kust of op het platteland. Het concept is een prachtig staaltje van het Mi Casa Selección-gamma, dat kwaliteit, massieve houtbouw en hedendaagse luxe bundelt in een totaalservice. Dit biedt het voordeel dat er aan de modelwoning een uiterst precies prijskaartje hangt, zonder onaangename verrassingen.

Het Belgische designlabel Scapa Home liet haar creatief brein los op de volledige binnenhuisinrichting. Het resultaat is rustgevend mooi, timeless en uniek in zijn eenvoud. Zitbanken en poefs op maat gestoffeerd in natuurlijk geweven stoffen, meubels en bijzetelementen met een moderne minimalistische twist. Decoratieve objecten en tableware, die de aandacht trekken door hun prachtige handbewerkte vormen en pure materialen.

Het precisie maatwerk, zoals keuken, badkamer, dressing en opbergruimtes werd dan weer uitgevoerd door Mi Casa Colección, de maatwerkservice van Mi Casa.

Ook voor wat de volledige binneninrichting betreft is het volledige prijskaartje uitgerekend en laat op die manier toe om op de kop te weten wat dit project je gaat kosten.

Het Scapa Home/Mi Casa modelproject is vanaf 6 juni iedere dag te bezichtigen, op afspraak.

MI CASA / SCAPA HOME MODELWONING

Koning Albertlaan 46 / B012 B - 9990 Maldegem

Vanaf 6 juni, alle dagen op afspraak

Tel : + 32 (0) 56 60 79 95

www.micasa.be

Laatst aangepast op donderdag, 18 juni 2020 13:35