Bowers and Wilkins Formation Tour. Great Wine, Fine Tunes

vrijdag, 15 november 2019 12:58
Bowers and Wilkins Formation Tour. Great Wine, Fine Tunes

Op zaterdag 16 november 2019 kan je bij Elektro Lefevre terecht voor een professionele B&W demonstratie.

Wij zijn dan ook vereerd dat Olivier Bosiers, de B&W specialist bij uitstek, voor jullie zal klaarstaan om alle details betreffende het B&W gamma uit de doeken te doen.

Wat kan je verwachten?

De Formation reeks van B&W is een draadloos multiroom- luidsprekerssysteem dat makkelijk vanaf jouw mobiel apparaat bediend kan worden. Een gebruiksvriendelijk systeem en de beste geluidskwaliteit zorgen voor een ultieme luisterervaring. Een combinatie van de 600 en 700 reeks van B&W speakers en een breed scala aan mogelijke subwoofers zorgen voor een geluidservaring van de beste kwaliteit bij u in de woonkamer.

Je kan bij Elektro Lefevre naar hartenlust experimenteren en combineren om de, voor u, meest geschikte opstelling te bekomen. Try-out moment van de nieuwe B&W hoofdtelefoons met adaptive noise-cancelling. Op de bus, op de trein of te voet, met deze nieuwe technologie heb je geen last meer van storend omgevingsgeluid. De beeldkwaliteit van een Philips Oled televisie in combinatie met de geluidskwaliteit van een B&W soundbar en 4-zijdige ambilight? Deze combinatie is een must-have voor de liefhebbers van 'thuisbioscoop beleving'!Elke bezoeker wordt ontvangen met een glaasje wijn of bubbels van Touchwijnen en een hapje door Restaurant Melchior uit Tienen.

Klanten krijgen een flesje bubbels cadeau zodat ze thuis kunnen nagenieten. Bovendien maak je als klant ook nog kans op een etentje bij Restaurant Melchior te Tienen waarbij je thuis wordt opgepikt en terug gebracht door een BMW met een B&W geluidssyteem. Zo kan je zorgeloos genieten van dit culinaire uitje!
 
Meer informatie

Laatst aangepast op vrijdag, 15 november 2019 13:09