Opendeurdagen bij Audiomix - 9, 10 en 11 november

donderdag, 24 oktober 2019 12:23
Opendeurdagen bij Audiomix - 9, 10 en 11 november

Beeld en geluid kunnen emoties losmaken. En dat vinden wij magisch. Daarom hebben wij besloten er onze job van te maken om mensen van beeld en geluid te voorzien en hun leven te vullen met de juiste emoties.

Audiomix is een hifizaak gespecialiseerd in audio, beeld, DJ-apparatuur, car hifi, domotica en mobiel. Waarom bestaan wij? Omdat wij geloven in emotie. Als de klank of het beeld niet goed zitten dan gaat de emotie volledig verloren. Vaak merk je alleen onbewust op dat er iets mis is. Bij bepaalde klanken of beelden voel je je beter dan bij andere. Ons doel is om mensen bewust te maken van die verschillen. Welk geluid of welk beeld geeft mij het beste gevoel? Warme klanken, diepe bassen? Iedereen is anders.

Daarom staat bijna alles in onze winkel demo-klaar. Kom zelf ervaren welk toestel het best bij jou past. Bovendien staan onze verkopers steeds klaar om een woordje uitleg te geven.

“Geluid en beeld kunnen zo perfect zijn, ze zitten vol emotie. Zoiets moois wil ik niet voor mezelf alleen houden. Het moet gedeeld wordenn zodat ook anderen ervan kunnen genieten.” – zaakvoerder Eric Van Nuffelen

En als dat nog niet genoeg is, kan je bij ons ook rekenen op een blijvende service. Het moment waarop je een toestel aankoopt betekent voor ons niet het einde, maar het begin.
Het is belangrijk dat je zonder zorgen kan genieten van je apparatuur. Je hoofd breken over de installatie van je product, handleidingen ontcijferen en defecten oplossen horen daar dus niet bij. Dat doen wij voor jou. Bij ons kan je dus rekenen op een totaaloplossing.

Wil je dat allemaal in het echt eens komen ervaren? Dat kan! Onze deur staat altijd open (figuurlijk dan, want ook wij denken aan de opwarming van de aarde!). Bovendien organiseren we op 9, 10 en 11 november onze jaarlijkse opendeurdagen met gratis frietjes voor iedereen! Dit jaar zelfs met een special circustwist! Zet je snel op aanwezig via ons facebookevenement (kan dit een hyperlink zijn die verwijst naar deze pagina: https://www.facebook.com/events/2278565885603933/) om meer te weten te komen!

TIMETABLE:

Zaterdag:
15u & 16u laser- en vuurshow

Zondag:
15u & 16u laser- en vuurshow
namiddag: karikaturist Marc De Roo
namiddag: jongleurs en andere gekke figuren...

Maandag:
15u & 16u laser- en vuurshow
namiddag: karikaturist Marc De Roo
namiddag: jongleurs en andere gekke figuren...

!!! Doorlopend gratis frietjes !!!

Laatst aangepast op donderdag, 24 oktober 2019 12:27