Nieuw: Loewe bild 1 en bild 2. Er is geen enkele reden om geen Loewe te kopen

woensdag, 22 mei 2019 12:11
Nieuw: Loewe bild 1 en bild 2. Er is geen enkele reden om geen Loewe te kopen

'Minder is meer' – deze uitspraak slaat zowel op het privé- als het beroepsleven van elke mens. Wanneer u minimalistisch in het leven staat, houdt u alleen het essentiële over. Met minder materiële bezittingen bent u vrij om u te focussen op de dingen die echt belangrijk zijn en die u gelukkig maken. Daarnaast zijn we ons meer en meer bewust van duurzame consumptie. Discussies over het aanpassen van het consumentengedrag worden steeds actueler. Loewe past de principes van minimalisme en duurzaamheid al lang toe op zijn productdesign. Dit komt neer op investeren in een beperkt aantal waardevolle en duurzame voorwerpen. Dingen die u aanspreken en bij u passen, waar u lang van kunt genieten en die zo intuïtief zijn dat u ze gemakkelijk en in een handomdraai kunt gebruiken. De betrouwbare kwaliteit, de levensduur en de duurzaamheid van de Loewe producten worden benadrukt door een tijdloos design, zorgvuldig uitgekozen materialen en voortdurende software-innovaties. De nieuwe producten van Loewe laten u kennismaken met deze levensstijl.

Loewe lanceerde vier nieuwe tv-modellen in de wereld van premium home-entertainment. De Loewe bild 1 en Loewe bild 2 productlijnen bestaan elk uit twee lcd-tv's van 43 en 49 inch en zijn respectievelijk verkrijgbaar vanaf € 1.199 en € 1.299. Met de Loewe bild 1 geniet u van maximaal comfort dankzij het intuïtieve navigatiemenu van het Loewe os. Om uw weg te vinden in de wereld van entertainment hebt u slechts één afstandsbediening nodig. U kunt ook uw smartphone of tablet gebruiken als mobiele afstandsbediening of als tweede scherm, via de Loewe app. U kunt de Loewe bild 2 tv's installeren waar u maar wilt. Vrijstaand op een elegante vloerstandaard, op een dressoir of als het ware zwevend aan de muur. Bovendien krijgt u perfect uitgebalanceerde beelden met Ultra HD-resolutie, kamervullend geluid op maat dankzij het intelligente luidsprekerconcept en Mimi Defined™ in een legendarisch design. Er zijn tal van redenen om een Loewe te kopen.

Loewe bild 1. Maximaal bedieningscomfort tot in de kleinste details

Hier is alvast één reden om een Loewe te kopen: zet hem aan en geniet. U wordt meteen ondergedompeld in premium home-entertainment. De Loewe bild 1 staat voor comfortabel genieten van televisie, dankzij de intuïtieve bediening. Tv-adepten zijn verrukt over de talrijke slimme functies. Het Loewe os is de gebruikersinterface van de televisies. Overzichtelijk en met een aanpasbaar welkomstscherm. De ingebouwde tv-gids is zeer informatief en geeft een overzicht van de programma's met interessante achtergrondinformatie. Met de Loewe assist afstandsbediening uit geborsteld aluminium kunt u snel en gemakkelijk door het menu bladeren, zowel voor tv-programma's, muziek als streamingdiensten. U kunt ook de Loewe app gebruiken op de smartphone of tablet. Handig om de tv te bedienen via een aanraakscherm.

Tijdloos, legendarisch design.
Niet meer, maar ook niet minder. In stijlvol zwart ademt de Loewe bild 1 puur minimalisme uit. De typische designelementen zoals de Loewe clip op de rand van het scherm en het Loewe oog in het midden van de televisie laten er geen twijfel over bestaan: dit is een Loewe. De tafelstandaard uit zwart gelakt roestvrij staal geeft de tv steun, waar u hem ook zet. Het monitordesign is licht en elegant dankzij het randloze scherm en het geïntegreerde luidsprekersysteem. Tijdloos design, zorgvuldig gekozen materialen en uitstekend vakmanschap verenigd in de Loewe bild 1.

Prijzen.
-Loewe bild 1.43: € 1.199 / vanaf april 2019
-Loewe bild 1.49: € 1.399 / vanaf april 2019
- Loewe DR+ disk: € 199 / vanaf april 2019

Loewe bild 2. Maximale flexibiliteit in elke ruimte

loewe2

Een modulair bestaan. Het minimalistische design in puristisch zwart, het geniaal geïntegreerde luidsprekerconcept en de kwaliteitsvolle matzwarte bekleding maken van de Loewe bild 2 een tijdloos mooie televisie die één wordt met elk interieur, zowel in de woonkamer, geïntegreerd in een opbergsysteem of als tweede toestel in de slaap- of kinderkamer. Dankzij de vele installatieoplossingen kunt u de tv flexibel opstellen in de ruimte: vrijstaand op een vloerstandaard, op een dressoir of een rek met de draaibare aluminium tafelstandaard of als het ware zwevend aan de muur.

Prijzen.
-Loewe bild 2.43: € 1.299 / vanaf april 2019
-Loewe bild 2.49: € 1.599 / vanaf april 2019
-Loewe DR+ disk: € 199 / vanaf april 2019

De nieuwe modellen van Loewe combineren minimalisme met uitgebalanceerd beeld en geluid. De optionele Loewe DR+ disk, een harde schijf speciaal gemaakt voor Loewe televisies, is een functionele uitbreiding die voor nóg meer entertainment zorgt. U kunt de Loewe televisies ook nog upgraden met tal van andere modules en software-innovaties, zoals stembesturing via Amazon Alexa en de audiofunctie Mimi DefinedTM. En niet te vergeten: Loewe houdt nog vele jaren wisselstukken ter beschikking, zodat uw Loewe tv nog hersteld kan worden wanneer de garantieperiode al lang voorbij is. Dit is premium home-entertainment. Gefocust op het essentiële en duurzame.

De Loewe bild 1 en bild 2 bevatten de expertise en de ziel van de Loewe videospecialisten, een uitgelezen Ultra HD-scherm met led-achtergrondverlichting en gesofisticeerde HDR-beeldverwerking die wij zelf ontwikkeld hebben. Het resultaat is uitgebalanceerde kleuren, natuurlijke contrasten, realistische scherpte en soepele overgangen.
Hoor elk detail.

De Loewe bild 1 maakt indruk met vier geïntegreerde luidsprekers met golfweerkaatsingconcept en woofers aan de achterzijde. Bij de Loewe bild 2 wordt het geluid met het gerichtegolfdesign dan weer naar voren gestuurd. Dankzij de twee woofers aan de achterzijde wordt het geluid voller en is het steeds krachtig en volumineus, vanuit elke hoek. U kunt tegelijkertijd de intelligente audiofunctie Mimi

Defined™ inschakelen. Iedereen hoort anders. Daarom biedt Loewe een gepersonaliseerde geluidservaring met Mimi Defined™. Het innovatieve algoritme speelt in op het gehoorvermogen van elke persoon en optimaliseert het geluidssignaal van films en muziek in realtime. Deze fascinerende technologie is uitsluitend verkrijgbaar bij Loewe televisies en wordt kosteloos ingebouwd.

Meer speling
U kunt de functionaliteit van de nieuwe Loewe modellen uitbreiden met een externe harde schijf voor maximale flexibiliteit op het gebied van entertainment. Met de Loewe DR+ disk met een opslagcapaciteit van 1 TB kunt u het programma pauzeren zo vaak als u wilt en nadien verder kijken, zelfs op een andere Loewe tv. In de toekomst zult u met de permanente timeshiftopnamefunctie het programma later of na aanvang kunnen opnemen. Met de Loewe app kunt u onderweg opnames programmeren. Met de multi-roomfunctie kunt u thuis dezelfde inhoud tegelijkertijd op twee Loewe televisies afspelen, zowel live- als opgenomen programma's.

https://ww2.loewe.tv/be-nl

Laatst aangepast op woensdag, 22 mei 2019 12:29