TAG Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport

De Zwitserse luxe horlogemaker TAG Heuer, bekend om het extreme tot het uiterste te drijven, introduceert met trots de her-ontworpen TAG Heuer Carrera Extreme Sport-uurwerken.

Deze gewaagde interpretatie van de veelgeprezen 2016-serie betekent een evolutie, waarbij het legendarische race-erfgoed van het merk wordt gecombineerd met geavanceerde materialen en innovatief design. De nieuwste toevoeging aan de collectie, de TAG Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport, belichaamt de dynamische geest en het technische meesterschap dat in elk stuk zichtbaar is.

Centraal in de nieuwe uurwerken staat de kenmerkende skelet wijzerplaat, die op een ingenieuze manier opnieuw is ontworpen voor een betere leesbaarheid. Het ingewikkelde patroon, nu met opvallende zwarte lijnen, zorgt voor moeiteloze leesbaarheid en verbergt subtiele elementen zoals een schild dat in het midden is verankerd, een subtiele knipoog naar het iconische logo van het merk. Deze configuratie nodigt liefhebbers uit om dieper in het mechanische allure te duiken en het universum van auto’s te weerspiegelen.

Een opengewerkte datumschijf voegt extra diepte toe aan de wijzerplaat, gelaagd om de binnenkant van een krachtige motor na te bootsen, waardoor het horloge verder wordt gekoppeld aan zijn race-DNA. Superieure leesbaarheid bij weinig licht wordt verzekerd door het gebruik van Super-LumiNova®.
Om de look nog verder te verbeteren, complimenteert een nieuwe geïntegreerde rubberen band de nieuwe uurwerken, geïnspireerd op de luchtinlaatsystemen van racewagens, waardoor de algehele esthetiek en draagbaarheid worden verbeterd.

De nieuwe TAG Heuer Carrera Extreme Sport is verkrijgbaar bij Gilson Juwelier in Brugge.