Oktober inspiratiemaand bij Selectair Reizen De Lathauwer

Laat het druilerige weer zeker niet aan je hart komen! Deze maand hebben we voor jou heel wat reisinspiratie in petto. Niet in het minst tijdens de komende presentatieavonden in ons kantoor in Aalst:

  • Volgende week dinsdag 8 oktober: Betovering in Colombia
  • Maandag 14 oktober: Paradijselijk Indonesië
  • Donderdag 24 oktober: Oost-Canada

📩 Vergeet je zeker niet in te schrijven via aalst@reizendl.be of gavere@reizendl.be

Inspiratieavond Colombia: 8 oktober

Colombia, Latijns-Amerikaanse parel … Speciaal voor de gelegenheid komen Tim en Ana, een Belgisch-Colombiaans koppel en onze partners voor individuele rondreizen op maat, hun liefde voor het land delen. 😊

🗓 Dinsdag 8 oktober (volgende week!)

📍 Ons kantoor in Aalst: Gentsesteenweg 41

⏰ Start om 19u30

Net als onze collega Jana naar Colombia?

Onze collega Jana is trouwens net terug van een onvergetelijke reis van 3 weken naar Colombia. Ze is alvast helemaal verkocht! 🤩 Benieuwd wat ze allemaal mocht ontdekken? Bekijk hier haar fotoverslag in Colombia!

Inspiratieavond Indonesië: 14 oktober

We nodigen onze Belgische vertegenwoordiger ter plaatse uit. Hij woont/werkt al meer dan 30 jaar in Indonesië, spreekt de taal en kent het land op zijn duimpje. Hij zal jullie op deze avond heel wat inspiratie aanreiken voor een onvergetelijke reis. 

🗓 Maandag 14 oktober

📍 Ons kantoor in Aalst: Gentsesteenweg 41

⏰ Start om 19u30

Net als onze collega Sybille naar Indonesië?

Onze collega Sybille ging al op ontdekking naar Indonesië. Ze deelt graag haar beklijvende indrukken en eigen reisavonturen van deze bijzondere bestemming! Bekijk zeker haar fotoverslag!

Inspiratieavond Oost-Canada: 24 oktober

Oost-Canada, prachtige landschappen en levendige steden! Onze Amerika-specialist Pieter komt deze veel gevraagde bestemmingen met plezier presenteren.

🗓 Donderdag 24 oktober

📍 Ons kantoor in Aalst: Gentsesteenweg 41

⏰ Start om 19u30

Inspiratieavond Marokko: 20 november

Ook in november hebben we al een boeiende presentatieavond op de planning. Benieuwd naar de inspirerende rondreizen door het échte Marokko van onze lokale Vlaamse partner? Ook onze collega Jana ging hiermee al op ontdekking in de regio van Marrekech en het Atlasgebergte!

🗓 Woensdag 20 november

📍 Ons kantoor in Aalst: Gentsesteenweg 41

⏰ Start om 19u30

Ga mee op een van onze groepsreizen!

Samen op groepsreis met Reizen De Lathauwer een stukje van de wereld ontdekken? Van de Noorse fjorden met Holland America Line, tot Sri Lanka en Rhodos dankzij TV Oost … Schrijf je nu al in voor: