Stiemerheide | The Urban Hotel & Golf Retreat 4* viert zilveren jubileum: 25 jaar luxe en gastvrijheid te midden van de natuur

Op 26 september 2024, vierde Stiemerheide zijn zilveren jubileum. Ter ere van zijn 25-jarig bestaan werden gasten, partners en prominente figuren uit de regio verwelkomd op een feestelijke bijeenkomst in het hotel, dat de afgelopen kwart eeuw een toonaangevend toevluchtsoord van luxe en rust is geweest tussen het Kempens Plateau en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Sinds 1999

Sinds de opening in 1999 heeft Stiemerheide een naam opgebouwd als een van de meest geliefde bestemmingen in de regio, bekend om zijn gezellige sfeer, verfijnde gastvrijheid en prachtige ligging naast de Spiegelven Golf Club. Het jubileum markeert een mijlpaal in de rijke geschiedenis van het hotel, dat zowel toeristen als zakenreizigers blijft aantrekken met zijn combinatie van klassieke charme en moderne voorzieningen.

Feestelijke hoogtepunten

De jubileumviering op 26 september was een onvergetelijke avond vol bijzondere momenten. De avond begon met een warm welkom voor de gasten, gevolgd door een rondleiding door het recent gerenoveerde hotel. Om daarna het jubileum te vieren, volgde een walking dinner. De gasten genoten van een verfijnde culinaire ervaring, waarbij seizoensgebonden en lokale producten centraal stonden. De avond werd gevierd met livemuziek en feestelijke toespraken, waarin zowel verleden als toekomst van het hotel werden gevierd.

Vooruitkijken naar de toekomst

Tijdens het evenement werd niet alleen teruggeblikt op de afgelopen 25 jaar, maar werd ook vooruitgekeken naar de toekomst van Stiemerheide. Het hotel maakte bekend dat er de komende jaren nieuwe investeringen op het programma staan om de gastbeleving verder te verbeteren, waaronder duurzame initiatieven. Met deze toekomstgerichte visie blijft het hotel zijn status als topbestemming in de regio verstevigen. Dion Maes, General Manager van Stiemerheide, benadrukte: “Dit jubileum is een mijlpaal die we met trots vieren. We zijn enorm dankbaar voor de steun van onze gasten, medewerkers en de lokale gemeenschap, die ons al 25 jaar vergezellen op deze bijzondere reis. We kijken uit naar de komende jaren en blijven ons inzetten om onvergetelijke ervaringen te bieden.”