Feel Good Week bij Hillside Beach Club: Een ontspannen reis naar zelfzorg en welzijn

Even weg uit je drukke leven? Kom naar de Feel Good Week van 6 tot 13 oktober, een exclusief wellness-evenement van Hillside Beach Club dat jaarlijks twee keer plaatsvindt. Deze week draait om holistisch welzijn, ontspanning en zelfzorg, en biedt een inspirerend programma dat je de kans geeft om je innerlijke rust te herontdekken aan de prachtige Egeïsche Zee.

Voor wie behoefte heeft aan wat meer actie, organiseert het resort een spannend padeltoernooi van 9 tot 12 oktober. Dit is een geweldige kans om je sportieve kant te ontdekken en nieuwe vrienden te maken terwijl je geniet van de gezonde competitie. Bovendien breidt het resort zijn faciliteiten uit met een nieuw padelveld, dat in 2025 zal worden toegevoegd.

Dus waar wacht je nog op? Trek je terug in de natuur, laat de stress van het dagelijks leven achter je en beleef een onvergetelijke week vol welzijn en ontspanning. Kom naar de Feel Good Week en ontdek de magie van zelfzorg in een prachtige omgeving!​

Ademwerk en Sound Healing

Laat je onderdompelen in de rustgevende sessies van experts zoals Natalie Garih en Rida Kıraşı. Hun unieke combinatie van ademwerk en sound healing brengt je in een diepe staat van zelfgenezing. Geniet van de helende kracht van geluid en ademhaling terwijl je je bewustzijn en creativiteit vergroot; een perfecte manier om je geest te verfrissen.

Gezichtsyoga en Gua Sha-massage

Zet jezelf centraal met de holistische benadering van Nihan Büyükaksu. Tijdens haar sessies leer je technieken voor gezichtsyoga en gua sha-massage die je huid laten stralen en je helpen op een natuurlijke manier ouder te worden. Een geweldige manier om jezelf te verwennen terwijl je geniet van de serene omgeving.

Pilates en Yoga

Ontdek de voordelen van Pilates met de ervaren instructeur Ayşe Güngör en geniet van meditatieve Yin Yoga-sessies met Zeynep Yarsuvat. Of je nu je spieren wilt versterken of je energiestroom wilt verbeteren, deze lessen bieden je de perfecte gelegenheid om je lichaam en geest te verbinden in een inspirerende omgeving.

Kunsttherapie

Laat je creativiteit stromen met kunsttherapie onder begeleiding van Selin Basmaci Habip. Deze sessie combineert beeldende kunst en beweging, en biedt je een unieke kans om je emoties te uiten en jezelf beter te leren kennen. Dompel jezelf onder in deze helende ervaring en ontdek een nieuwe manier om met jezelf in contact te komen.

Ijstherapie

Ervaar de verkwikkende kracht van ijstherapie op het rustige Serenity Beach. Onder leiding van Oğulcan Damar ontdek je hoe deze therapie je alertheid verhoogt en spierpijn vermindert, terwijl je geniet van de frisse zeelucht. Een unieke kans om lichaam en geest te revitaliseren in een prachtige natuurlijke omgeving.

Een compleet wellnesspakket

Naast deze inspirerende activiteiten zijn er talloze manieren om te ontspannen. Geniet van de indoor SANDA Spa of verwen jezelf met Balinees geïnspireerde behandelingen in de boomtoppen van de SANDA Nature Spa. Voor de avontuurlijke gasten zijn er watersporten, een betoverende boottocht bij zonsondergang en een moderne fitnessruimte om in topvorm te blijven. Het uitgebreide buffet in het hoofdrestaurant biedt lokale en internationale gerechten, terwijl de à-la-carterestaurants je verwennen met traditionele Turkse mezze en Italiaanse specialiteiten.